Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] M4A1 vs AK-47

Antszej

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która bro? lepsza?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

M4A1 zdecydowanie lepsze, po ulepszeniu w GE ma bardzo mały recoil, AK-47 też jest dobre, ma duży rozrzut, ale jak się ją ogarnie, to równie dobrze można nią kosić.

Opublikowano

Dla mnie jest lepsza M4, a jeśli ją zmodyfikujesz w GE to będzie prawie jak CQB nawet lepsza. Po za tym jest celna nie to co AK.

Dodam ci ankietę.

Bywalec
Opublikowano

Oczywiście M4A1.

Banie lecą ciagle, a ak nie moge jakoś opanować, choć ludzie odemnie z clanu też równo banie dają :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Według mnie najprzyjemniej gra się M4A1. Możesz jeszcze w Gun Emporium ją udoskonalić upgradując na full, jest wtedy rewelacyjna. AK-47 zadaje duże obrażenia ale ma duży recoil, M4A1 jest lepsza dla początkujących.

Opublikowano

1. M4A1 tak jak na górze ludzie piszą no recoil po Gun Emporium i do tego akceptują go na Viktorze.

2. AK 47 też bardzo dobra broń duży dmg mało osób ją ogarnia. Ale wiesz mi, że jak ją ogarniesz tak naprawdę dobrze dobrze to nie ma mocnych wtedy na Ciebie.

Opublikowano

Ja polecam ci AK-47. Wcale nie jest trudna do ogarnięcia. Jak garniasz naprzykład G36E to Ak bez problemu. Banie takie idą, że czasem to nawet 2-3 z kolei wchodzą. Chociaż M4 też znakomita broń. Na SnD najlepiej grać z Ak i miec M4 w back packu. Na Charlie trafiają się SnD no Sniper nie No Backpack więc opłaca się mieć je 2.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Ja nie lubie m4, jest dla mnie słaba. Tylko ją na CW

@top

Oczywiście ak i jej dmg. Dość duży recoil, ale po paru rundach mozna ją ogarnąć.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ak47, skill i pocisk bitch

zabija na 2 strzały i jest fajna

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

buaahahahaha m4a1 lepsza? chyba wy ak nie graliscie mam z ta bronia 45% na heada pozdro do was wypowiadacie sie na temat ak i porownujecie a graliscie nia 5 min bo nie ogarniacie odrzutu hah smieszni jestescie ak zabija na 2/3 strzaly a banie caigle leca. Wbijanie fantastickow na samych headach z tej broni to sama przyjemnosc nie to co no recoil m4a1. pozdro lowy co popieraja m4. wlasnie jak tam ktos wyzej pisal ogarniesz ak to jestes nie do zjechania. Bierz ak ogarniaj i niech placza ze haxy masz ;P

-Ushio.png
Opublikowano

Myśle że autor dostał wystarczająco odpowiedzi.

Temat zamykam.

Jeśli autor będzie chciał otwarcia tematu niech pisze na pw.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...