Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] za 3800 IP

sewek095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod kryty to polecam AD Carry taki jak Corki, jeszcze w pasywie masz nieuchronne 10% dobry escape mechanizm :) Pod krytyki taki OffTank to polecam Xin Zhao, robimy go Lantern, Warmog, Atma i zabijamy prawie każdego na solo. Kupuj Xin'a, albo AD Carry Twitch/Corki.

wobqx.jpg
Opublikowano

Kombo:

5-3.png > 5-4.png > 5-1.png > 5-2.png

Rozstawienie Skilli:

skille4.png

Specjalizacje:

masteries1.png

Runy:

runyj.png

rune_36.jpgMarki - Greater Mark of Desolation x9 - Standardowo na każdego Ad Marki pod Arm pen. ostatecznie można zastąpić je flat dmg (Greater Mark of Strength) dla lepszego early, ale ja już się przyzwyczaiłem do tych.

rune_57.jpgGlyphy - Greater Glyph of Warding x9 - Narazie dałem tu flat mres, bo takich używam, ale lepiej moim zdaniem sprawowały by się per lvl. Na lane 4fun można zamienić na attack speed (Greater Seal of Alacrity).

rune_92.jpgSeale - Greater Seal of Resilience x9 - też dla survi armor. Na lane 4fun można zamienić na attack speed (Greater Glyph of Alacrity).

rune_62.jpgQuinty - Greater Quintessence of Strength x3 - Czemu dmg? Kupiłem już takie i pasują dla mnie na lane i jungle, nie mam po co zmieniać(Można zastąpić i dać Greater Quintessence of Desolation).

Itemy:

Zestaw 1

skille3.png

Z tym buildem mamy ogromne survi i zabijamy w tf'ach, tym samym nie ginąc.

Zestaw 2

itemki4.png

Build na linie, na normale, opierający się na sympatycznym dmg'u i nie dużym survi(Kolejność jest różna).

Zestaw 3

itemy2.png

OP XIN! Tak, ale tylko z dmg. Jeden focus i cię nie ma. Build na 4FUN na lane, robię go tylko wtedy, jak widzę, że mam warzywa przeciwko.

Pomogłem ? Daj lajka

Zdejmijcie parę procent ;D

Opublikowano

Polecam Twitcha lub Corki'ego.

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce! JKH GKS Jastrzębie!

T3ppazk4X19fZXVuZV9fXzU2M19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fVmlyZ2luIElzbGFuZHMgVVMucG5nX19fM19fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Trynda, olaf robieni pod ad z małym dodatkiem hp ale nie off tank są koxy

Wyjdź z tego działu bo tylko ludzi w błąd wprowadzasz -.- Olaf pod cdr/offtanka jest zajebisty... Pure AD jest totalnie useless

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

Rozstawienie Skilli:

skille4.png

lol kto daje w E zawsze xinem Q>W>E

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

jak mozna grac xinem? przeciez to worst champion zaraz po evelynn

@topic

wszystkie ad carry, tryndamere i championy robione pod offtanka warmog/atmas czyli gp , shyvana, olaf

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...