Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xL3GI0n H4cK3R

XL3gi0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurwa... hacker za dychę się znalazł. Kolejna pseudo grupa anonymous -.-. Taki hacker? poproszę włam przez przeglądarkę do danych w windows. Taki miły pan robi to w 5 sekund, a ty byś 6 lat zapierdalał na znalezienie luki

graphic.png

Opublikowano

hihi tak samo było z daro i co ? trzeba bylo mu lizu lizu mu i odrazu forum żyje a mowilisce tak samo... wiec ja radze trochę się przygotować poczytałem tam trochę i widać ze umia więcej niż daro?

Opublikowano

masz w swoim języku

i3$73ś |)z13(|<13m |<7ór3 5Hó|<4 $ł4ffY N4 mP(F0róm ^^:) xP

Opublikowano

Hahaha aleś "pro", http://pl.wikipedia....i/SQL_injection wikipedie przeczytał i myśli że jest zajebisty.

Polecam sekcję "Zabezpieczanie przed atakiem", myslę ze kokosz nie jest na tyle głupi by się nie zabezpieczyć (bez skojarzeń)

@down

gratulacje - wyżyłeś się, a teraz pokaż co potrafisz.

Poza tym - sam żeś dziecko, w końcu kto normalny i dorosły napisał by sobie nick w nazwę tematu dając zamaist liter cyfry ? hę ? No właśnie..

Opublikowano

Hahaha aleś "pro", http://pl.wikipedia....i/SQL_injection wikipedie przeczytał i myśli że jest zajebisty.

Polecam sekcję "Zabezpieczanie przed atakiem", myslę ze kokosz nie jest na tyle głupi by się nie zabezpieczyć (bez skojarzeń)

Zabezpieczyć to on się może przed zajściem w ciążę hahahaha

Oj dzieciaki dzieciaki :D jak ja was kocham łobuzy wy moje hahahaha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...