Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Orginal na ruskim keyu

Wex321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, Posiadam orginalnego mw3 ale mam zablokowane multi, wiec jak bym kupil ruskiego cd-keya z allegro to moge normalnie instalowac tak jak ten key by był w pudełku z grą?

Z Góry dzieki! -.-

3478hug.jpg
Opublikowano

ale mi chodzi o to, ze posiadam orginalna gre ale z zbanowanym kontem. I jak bym kupil ten klucz to odinstalowal bym i mw3 i steama to mogl bym instalowac z plyty czy musial bym sciagac mw3?

3478hug.jpg
Opublikowano

Jeżeli zbanowali cie na steam jak miałeś orginał to musisz na nowo zakładać konto steam bo jeżeli wpiszesz na te konto drugi klucz mw3 automatycznie tak mi się wydaje że zostanie zbanowane ponownie.

Opublikowano

1. da się zainstalować grę z płyty na różnych keyach

2. na jednym koncie można raz aktywować klucz(za drugim razem wyskoczy że posiadasz już grę)

3. Ruski key trzeba aktywować na ruskim ip.

4. Mój kolega ma ruski key i wszystko działa aczkolwiek nie którzy dostają za to bana.

graphic.png

Opublikowano

No ja bym chciał to zrobic tak ze usuną bym i mw3 i steama i zainstalowal coda z plytki od kolegi ale wpisal bym keya ruskiego i zrobil nowe kontona steamie, tak jak bym tamtego wcale nie miał. Wiec by wszystko dzialalo? nie musial bym sciagac gry i mógł bym z plyty instalowac?

3478hug.jpg
Opublikowano

No ja bym chciał to zrobic tak ze usuną bym i mw3 i steama i zainstalowal coda z plytki od kolegi ale wpisal bym keya ruskiego i zrobil nowe kontona steamie, tak jak bym tamtego wcale nie miał. Wiec by wszystko dzialalo? nie musial bym sciagac gry i mógł bym z plyty instalowac?

Tak, będzie działać- oczywiście pobiorą Ci się wszystkie patch'e.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...