PolskiBatMan Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Siema mam zamiar Kupić Używaną Aville [Dobry Stan] Za 25zł z wszystkim tylko nie ma zasięgu ; / Czy da rade Zrobić ? , ile by wyszła Naprawa ? Odnośnik do komentarza
Sence ° Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 padła antena. Naprawa będzie kosztować około 50 - 100 zł. Chyba, że kupisz działającą za 30 zł - 50 zł i sam zrobisz. ( nie polecam. Potrzeba bardzo dużo nietypowych wkrętaków itd.. Oraz 90% szans na to, że telefon nie wstanie ) Odnośnik do komentarza
GreQuaths Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Hmm, miałem to samo z starym fonem ... jakaś Nokia , przeczyściłem ją i miałem zasięg... więc Tobie też może pomóc. /AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka Odnośnik do komentarza
PolskiBatMan Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 od 50 do 100 h3h ale jak gadałem z kumplem to gadal jak mial jeszcze ten telefon to w jakiś miejscach miał zasięg maly ale mial Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.