Kerusi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Czy jesteście zainteresowani mapką escape na 2 osoby? Chcialbym zbudwać mape escape wraz z kolegą tylko nie wiem czy byście byli zainteresowani mapką dla 2 osób czy na singla dawać odpowiedzi w komentarzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR3NDzik Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Raczej większe zainteresowanie będzie na mapki dla dwóch osób. Zrób dla 2. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaraki_Kenpachi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Najlepsze mapki są 2-4osobowe , ja bym zwiększył liczbę właśnie do maks 4 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver™ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Hmmm ogółem im większa ilość osób tym lepiej dla graczy , większa współpraca jest noi ciekawiej. Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden™ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 No ja bardzo lubię escape 2 osobowe. Zrób ciekawe co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaraki_Kenpachi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Szczególnie jeśli wtedy nagrywa się filmik na YT to jest największa zabawa . Więc zgadzam się z @up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klep44 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 lepiej dla 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Najlepiej, na 2 osoby dużo osób wybiera escap'y na serwery i grają po 2-3 osoby więc róbcie na 2 osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.