Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Ciekawostka

DO123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie że w misji Na Orbitę nie trzeba latać po mapie wystarczy zrobić skok przez tp i nabije 18k z hakiem

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Twoje domniemania są bynajmniej nielogiczne - skoro mój mózg rzekomo miałby zaniknąć, to nie miał bym jak zadać takiego pytania. Niestety nie sprecyzowałeś o jaką część mózgu ci chodzi, oraz tępa rzekomego zaniku, więc dalsze interpretacje nie maja sęsu.

"TP" jest ogólnie uznawanym skrótem do nazwy firmy udostępniającej usługi telekomunikacyjne i internetowe na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, tym bardziej nie rozumiem twojej reakcji.

Twoja agresywność wybiega daleko ponad normę. Powinieneś skontaktować się ze specjalistą. ;)

Moje życie się zmieniło odkąd mam IBot'a

serwerlagujezwalnajavep.jpg

Opublikowano

Twoje domniemania są bynajmniej nielogiczne - skoro mój mózg rzekomo miałby zaniknąć, to nie miał bym jak zadać takiego pytania. Niestety nie sprecyzowałeś o jaką część mózgu ci chodzi, oraz tępa rzekomego zaniku, więc dalsze interpretacje nie maja sęsu.

"TP" jest ogólnie uznawanym skrótem do nazwy firmy udostępniającej usługi telekomunikacyjne i internetowe na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, tym bardziej nie rozumiem twojej reakcji.

Twoja agresywność wybiega daleko ponad normę. Powinieneś skontaktować się ze specjalistą. ;)

Ejejej wyluzuj :) Przyczepiłeś się słowa TP a prawda jest taka, że jesteśmy środowiskiem graczy w którym pewne zwroty jak np hp czy exp nie wymagają wyjaśnienia. Po prostu stop spam ;p

A co do tematu to trick przydatny dla kogoś kto robi misje ^^

Opublikowano

ohoho,wkońcu przestałeś przeklinac:)

fajny trick z ta misja

Najlepiej jest być napastnikiem,bo jak spieprzysz 5 okazji a wykorzystasz jedną to jesteś bohaterem.
Jako bramkarz możesz bronić fantastycznie,ale pomylić się raz.Wtedy jesteś winowajcą.

Opublikowano

Wszystko się zgadza po za jednym - otóż nie każdy wie co to "TP" każdy może to inaczej interpretować dlatego że nie siedzą tu na forum osoby, które znają na wylot grę Dark Orbit, więc drugim razem pisz całymi zdaniami po to właśnie by uniknąć takich sytuacji jaka miała miejsce tutaj, uważam osobiście że jesteś młodym pokoleniem więc można to wybaczyć nie mniej jednak jest to czyste lenistwo, jest to tylko moje zdanie. A po za tym to fajna ciekawostka.

bugpointblack.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...