Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]EpicMT2

fuckk

Czy z chęcią zagrasz na serwerze   

139 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy z ch?ci? zagrasz na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext680279220.png

http://epicmt2.pl/

is.png

Niedługo

status.png

autor.png

Maksymalny poziom: 150

Ulepszacze: Ulepszacze są u MPC na serwerze .

Witajcie drodzy gracze!

Mam przyjemność przedstawić Wam mój projekt, jest to projekt serwera o którym nigdy nie zapomnicie !

Fabuła serwera oraz typ rozchodzącej się gry jest wręcz idealny i oryginalny.

Takich serwerów jak ten jest bardzo mało, a wręcz jest rzadkością spotkać taki serwer.

Tutaj nie ma ciągłych kilkudziesięciu typów broni, zbroi czy tarcz. Mapy nie są małe, lub nowe potwory nie są poustawiane na starych mapach.

Neutralne miasto

Neutralne miasto to jedyne miejsce gdzie w pełni panuje pokój. Każdy gracz z obojętnego królestwa jest w nim mile widziany.

Miejsce to służy głównie do handlu i spotkań ze znajomymi lub graczami z innych królestw.

Na niej możemy znaleźć kilku nowych NPC u których są dostępne misje lub ciekawe funkcje.

neutralnemiasto.png

miasto2.png

Grota Piekieł

Jest ona podzielona na 6 części, do każdej mamy dostęp u Mistrza.

W niej możemy spotkać silne potwory, nowe metiny i jednego z najsilniejszych bossów - Lorda Zombie.

grotapiekie.png

grota.png

kilka ss'ów co znajdziemy w sklepie

sklepyt.jpg

system ulepszeń

53701183.jpg

team.png

redleft.gif[GA] Administrator redright.gif

Arantir

fuckk

Kraz

Loraane

redleft.gif[GM] Mistrz Gry redright.gif

Findelin

Senciak

Suchy

ugabugol

DestructiV

grayleft.gif[Tutor] Pomocnik gracza grayright.gif

Ricek

Magik

całą reszte znajdziecie na forum i na stronie głównej

server powstaje z plików

Qentiniosa & Badara & edycja by ja

za up plików serwerowych podziękowania do

Badara&Qentiniosa

© Copyrights By DestructiV

2012 Wszelkie prawa zastrzeżone!

Opublikowano

to Fake

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Czy gra ktoś na tym serwerze??

Bo patrząć na topke , nie sądze..

Ściągać klienta , czy nie?

bez linków

Opublikowano

Dodaj więcej informacji, system ulepszeń nowe mapy max lvl itp ..

Maksymalny poziom: 150

wystarczy dokładnie przeczytać

CO to za gówniana prezka kurwa?

co to za gówniany użytkownik k**wa ?

link do forum nie można dawać

juz nie ma

to Fake

Fake to ty masz przed lustrem ;]

System ulepszeń ? Bony ? Nowy itemy ?

itemy dostępne w ss wraz z systemem ulepszeń

Czy gra ktoś na tym serwerze??

Bo patrząć na topke , nie sądze..

Ściągać klienta , czy nie?

jak widać jest to zapowiedź ale masz możliwość sprawdzić ilość kont na stronie głównej

Opublikowano

ja wbijam i polecam reszcie serwa

ps

przydał by się autopatcher

trwają prace nad nim ale nie ja go robię wiec nie powiem na jakim etapie jest patcher bo nie chce skłamać

Opublikowano

Gówno nie wypowiadać się to jest podpucha jakiś wirus pewnie już widzę taką prezkę 10 raz tylko inna nazwa serwera !

Proszę o Bana dla zalozyciela tematu , i NIE WYPOWIADAĆ SIĘ TU !!! ŻADNEGO:

-UP MA RACJE DAC MU BANA

-ZGADZAM SIE

TYLKO BANOWAC ŚMIECIA !

Opublikowano

a więc tak : Screeny z innej zapowiedzi (szukam), do tego wyzwiska ze strony administracji : "To Fake" - "Fake to masz przed lustrem :]".

Nie wiem co mam sądzić ; )

footer_logo.png

Opublikowano

Rapils przecież ich nie pogłaskam za takie wypowiedzi co gofno był gofno widział

te ss z Surfacemt2 ;]

powiedz który i zalinkuj najlepiej a jak mi powiesz ze ten ze sklepami to zawalu śmiechu dostane nie mówiąc o ss systemu ulepszania ;p

Opublikowano

te ss z Surfacemt2 ;]

Dokładnie o ten serwer mi chodziło ;>

Polecam zadbać o kazdy detal nawet w zapowiedzi, niżeli później liczba graczy miała wynosić "10" w godzinach szczytu ;p

Rapils przecież ich nie pogłaskam za takie wypowiedzi co gofno był gofno widział

Ale można było grzeczniej ;> Taka uwaga ode mnie.

footer_logo.png

Opublikowano

Hmm, jestem jednym z GA serwera i powiem krótko, nie byliście nie oceniajcie, SSy może i są z innego serwera lecz te mapy u nas są, więc przestańcie pierdylić smuty i ściągnijcie clienta i zagrajcie.

Serwer może nie działa stabilnie bo nie ma jeszcze stałej maszyny..

Tak jak autor tematu napisał, jest to ZAPOWIEDŹ więc odczepcie sie od szczegółów, serwer jest w 99% gotowy do gry, pracujemy teraz nad dodatkowymi questami, stroną, IS'em.

,, Nawalone GM;ów " GMowie są to nasi ,, bliscy " koledzy z którymi się już długo znamy etc. GM'a mają ze względu na to żeby się pobawić itp.

nawet niewiem co Wam to przeszkadza że jest tylu GM'ow ? w czym leży problem ? Nie umiecie grać sprawiedliwie i boicie się że dostaniecie bana na konto ? muahahaha....

Navi ? do navi ma dostep 2 osoby.

Tyle ode mnie,

Wszystkich serdecznie zapraszam, i życzę wspaniałych wrażeń, niedługo dodam GamePlay i poprawię troche prezentacje...

Opublikowano

Omg 0.o Po co tyle broni :?? czymś takim to odpychacie.

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Hmm, jestem jednym z GA serwera i powiem krótko, nie byliście nie oceniajcie, SSy może i są z innego serwera lecz te mapy u nas są, więc przestańcie pierdylić smuty i ściągnijcie clienta i zagrajcie.

Serwer może nie działa stabilnie bo nie ma jeszcze stałej maszyny..

Tak jak autor tematu napisał, jest to ZAPOWIEDŹ więc odczepcie sie od szczegółów, serwer jest w 99% gotowy do gry, pracujemy teraz nad dodatkowymi questami, stroną, IS'em.

,, Nawalone GM;ów " GMowie są to nasi ,, bliscy " koledzy z którymi się już długo znamy etc. GM'a mają ze względu na to żeby się pobawić itp.

nawet niewiem co Wam to przeszkadza że jest tylu GM'ow ? w czym leży problem ? Nie umiecie grać sprawiedliwie i boicie się że dostaniecie bana na konto ? muahahaha....

Navi ? do navi ma dostep 2 osoby.

Tyle ode mnie,

Wszystkich serdecznie zapraszam, i życzę wspaniałych wrażeń, niedługo dodam GamePlay i poprawię troche prezentacje...

Wy jako Team nie doceniacie siły dobrej reklamy. Nie dziwcie się że po takiej prezentacji gracze was wyśmiewają i drwią z tego co ujrzeli. Czasy się zmieniają, startuje wiele serwerów i radzę przyłozyc się do prezki, na tym możecie tylko zyskac. Po widocznej wyżej zapowiedzi trudno określic i przybliżyc co tam tak naprawdę jest. Nie wszyscy będą ściągac klienta aby to przetestowac. Przez kiczowatą prezentacje powstaje tylko niepotrzebny spam a z taką mamy tu do czynienia. Nie oceniam tego co jest aby was nie kompromitowac, zróbcie konkretną, wtedy może się skusze.

Opublikowano

Ja pierdole nie checie nie grajcie ale innym nie obrzydzajcie, mi się serwer podoba i jak wystartuja, to na 100% zagram.

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...