Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pomoc rejestru

eXciting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mam usunąć z rejestru TM ? boo mam jak włączę bf-a wychodzi błąd. Program battlefield 3 przestał działać... I znalazłem, na jakim forum komende do wiersza poleceń. Wpisałem res kompa i nie działa. Ale mówią, że musze usunąć z rejestru TM. i będzie ok. więc jak to zrobić ? ?

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/560864-tut-faq-wiedza-w-pigulce/

BF3.exe przestał działać

C:\Program Files\Origin Games

Zmień nazwę folderu na z battlefield3TM na BATTLEFIELD 3

Start -> Uruchom -> Regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games

Usuń przy plikach "TM"

Opublikowano

Dodatkowo zauważyłem, że dałem plamę, za którą serdecznie przepraszam.

Całe polecenie powinno wyglądać tak:

Start -> Uruchom -> (uruchom jako administrator) cmd- >

(wpisz)

bcdedit /set increaseuserva 2500

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/560864-tut-faq-wiedza-w-pigulce/

Więc tak... Dalej mam to samo po zmienieniu tam tego bodajze w 1 pliku to było ale jak wchodze ppm na bf3 właściwości Ogólne to dalej jest napisane Opis: Battlefield 3 ... i jak włączam bfa dalej ten sam błąd. i Wychodzi mi prośba o uruchomienie jak oadministrator . Jeśli ten program został uruchomiony przez Ciebie to kontynuuj . i na dole ikona bf i obok Battlefield 3 i pod tym Electronic Arts

Opublikowano

Tak oryginał tylko, że rosyjska wersja. ale u kumpla działa. hmm jak wchodze w cmd i wpisuje to bcdedit /set increaseuserva 2500 to wyskakuje Nie można otworzyć magazynu danych konfiguracji rozruchu. Odmowa dostępu.

@edit aha własnie TM miałem tylko przy DisplayName

Opublikowano

dobra robię reseta... i zobaczymy. chociaż wątpię, że zadziała ;/ możesz na gg napisać 13382537 ?

Gość malutki688
Opublikowano

Jak mam usunąć z rejestru TM ? boo mam jak włączę bf-a wychodzi błąd. Program battlefield 3 przestał działać... I znalazłem, na jakim forum komende do wiersza poleceń. Wpisałem res kompa i nie działa. Ale mówią, że musze usunąć z rejestru TM. i będzie ok. więc jak to zrobić ? ?

kolego masz najnowsze sterowniki, dx,windowsa viste lub 7 itp?jakiego masz kompa i jak mozesz to dokladniej opisz sytuacje.

czy gra kiedys dzialala?jaki masz sprzet?czy jest jakies dodatkowe info podczas komunikatu z bf przestal dzialac.

mi pomoglo stworzenie nowego konta w windowsie bez praw administratora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...