Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zeta

samios2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy golcem co mam na ucieczkowej 255 k oslony na bitnej 206 k oslon czyli full bo2

Prawie Full lf3 brakuje 4 mi chyba wale z x1 4,300 czy zrobie zete?

A i czy na ibocie na innym kacie wale 2k flaksem bo buguje to flaksem zrobie zete? 120k oslon na kazdej konfie lonem??

Opublikowano

Kur.. ale po ile ceny na cz3? daje po 40 mln od czasu na bo2 i lf3 i przebijaj :/ wtopilem o 14 22 mln na vege :/

Opublikowano

ja robilem zete leonkiem, sameflaxy, ok 90 tysi osolnek na kazdej konf, ani razu nie zmienil, i dalo rade maxzjechalo do 40 tys hp na leonku i ok 70 tys oslon, i siejakos uleczal, ale trwalo to dosc dlugo bo pol dnia;d na ibocie z crackiem

zapomnij o czechy 3 . Ja tam lf3 za 270 mln wtopilem -.,-

nie ma co zapominac serv fajny jest co bic, tylko trzeba duzo obstawiac;d albo wsio za uri kupowac;d bo tam mam leonka ktory bez problemu golca rozwala na obcej mapie:) a nie gram duzo:) same flaxy

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Powiem tak..Ludzie którzy piszą że tym drugim kontem nie zrobisz zety to chyba nie potrafią grać

Ja na 4 Irkach 4 flaksach Vega bijąc po 2,5k zrobiłem gammę bez straty życia ale robiłem ją 4-5 godz:)

Więc jak potrafisz grać To nie ma problemu:)

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...