Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łowienie.

kontor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się łowić ryby???

Czy dużo częściej można złowić rybe np. na wędce +7/8 ??

Jak ci sie nudzi to się opłaca

Od wętki +7 podobno może wyłowić bodzia, i lepiej łowi, częściej i lepsze rybki.

di-HLXD.jpg

Weteran
Opublikowano

Nie prawda.. na lepszych wędkach można złowić rzadsze ryby, ale nie znaczy, że dużo.

Najlepiej łowić na wędce +1, jeżeli chcesz złowić dużo ryb.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Nie prawda.. na lepszych wędkach można złowić rzadsze ryby, ale nie znaczy, że dużo.

Najlepiej łowić na wędce +1, jeżeli chcesz złowić dużo ryb.

potwierdzam łowiłem na 3 fishbotach i najlepiej szlo z wędka max do +3 ( choć najlepiej +1/2) na +4 łowił juz rzadsze ryby lecz wolniej niż na +1

Czy sie oplaca ?? zależnie od serwera choc z rybek leca malze ktore nie zawsze oplaca sie sprzedawac ale mozna zostawic do ulepszania itemkow.

Ktos pisal ze z wedka +7 mozna zlowic bodzia, podobno tak lecz trzeba pamietac o tym ze zeby zlowic bodzia trzeba miec 50Lvl postaci i wedke +7 w zwyz

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

pierdu jak byscie wyskoczyli z sobieszczaka noby jak masz wedke+7 to mozesz zlowic np okonia i tyle bodzia sie nie da zlowic lamki

Opublikowano

pierdu jak byscie wyskoczyli z sobieszczaka noby jak masz wedke+7 to mozesz zlowic np okonia i tyle bodzia sie nie da zlowic lamki

Jakbym mogl dalbym ci bana naprawe.

Poczytaj troche o metinie i dopiero wtedy sie wypowiadaj, zobacz na wiki czy nie mozna zlowic bodzia.

Pozdro

@Edit

@down

dzięki :D

Nikt nie powiedział ze kiedykolwiek złowił bodzia, lecz jest napisane na Wiki i na board.metin2.pl tez widziałem info ze istnieje taka możliwość ale trzeba być szczęśliwym posiadaczem postaci z 50 Lvl i wędki +7 wzwyż.

Dziękuję i tez pozdrawiam ;)

Istnieje teoria że mając 25px-W%C4%99dka.jpgWędkę na poziomie przynajmniej +7 oraz poziom postaci 50+ można go wyłowić z wody, jednak nie zostało to jeszcze udokumentowane (np. zrzutem ekranu).

zrodlo :

http://wiki.metin2.pl/index.php/Zw%C3%B3j_B%C5%82ogos%C5%82awie%C5%84stwa

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

@up Tobie też bym dał bana za spamowanie :)

Tak ten zuBi może mieć rację, bo jak ja grałem, każdy pieprzył, że jak masz wędkę +7 to możesz złowić bodzia. Gów!@# prawda, specjalnie zrobiłem postać 30lvl i jak nie miałem co robić na kompie, wchodziłem i robiłem wędki. Trwało to ok. 1,5 miesiąca na wędkę +7 i nic, potem tyle pkt nazbierałem, że mogłem ulepszać na +8 i ulepszyłem, na +8 też nic mi nie leci. To nie mówcie teraz mi, że mam pecha, bo Wy sami pewnie nie mieliście wędki +6, a co dopiero +7/8. Robicie się jak takie stare babcie, ksiądz w kościele im coś powie, to one od razu uwierzą, jesteście tacy sami, niczego nie sprawdzicie, a się wypowiadacie jak nie wiem kto.

Dziękuję

Pozdrawiam

Opublikowano

@up Tobie też bym dał bana za spamowanie :)

Tak ten zuBi może mieć rację, bo jak ja grałem, każdy pieprzył, że jak masz wędkę +7 to możesz złowić bodzia. Gów!@# prawda, specjalnie zrobiłem postać 30lvl i jak nie miałem co robić na kompie, wchodziłem i robiłem wędki. [...]

Dziękuję

Pozdrawiam

Owszem. Bodzie mozna zlowic od 50 lvl i wedki +7

Pozdrawiam, jjabloss

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...