Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Kolorowe Napsy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem udostępnić wam Kolorowe Napisy do Questów itp. ( Udostępnił mi DergonaMT2)

Funkcje :

Funkcje :

say

say_npc_name

say_pc_name

say_reward

say_blekit

say_akwa

say_amarant

say_ametyst

say_antracyt

say_atrament

say_banan

say_bez

say_blue

say_bordo

say_braz

say_brunatny

say_brzoskwinia

say_burak

say_cynamon

say_red

say_fiolet

say_granat

say_lawenda

say_arbuz

say_biskup

say_bursztyn

say_cegla

say_bury

say_chaber

say_cialo

say_cyklamen

say_czekolada

say_rdza

say_grafit

say_grynszpan

say_heban

say_herbata

say_kawa

say_koral

say_krew

say_lazur

say_limonka

say_malachit

say_malina

say_miedz

say_oliwka

say_orzech

say_patyna

say_pistacja

say_poziomka

say_purpura

say_rubin

say_rudy

say_trawa

say_turkus

say_wisnia

say_green

say_zloto

say_cynober

say_burgund

say_title

say_item

say_item_vnum

say_gold

Download :

http://speedy.sh/CUDTG/Kolorowe-Napisy.rar

PS: Już się pogodziliśmy =)

Skan : https://www.virustotal.com/file/00dc4d99f59b7fab564a45ddde9cfa6c923e38f96c5d72b944375dae233375fd/analysis/1332698378/

Opublikowano

Wszystko wrzucic tam gdzie jest questlib w fillezilli (sorry ze pytam ale dawno sie nie bawilem w plikach)?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

napisz może, że ja je wszystkie zrobiłem?

dawałem to kiedyś tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/282445-tutdlquestliblua-z-dodanymi-funkcjami-pisania-w-wielu-kolorach/

Opublikowano

napisz może, że ja je wszystkie zrobiłem?

dawałem to kiedyś tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/282445-tutdlquestliblua-z-dodanymi-funkcjami-pisania-w-wielu-kolorach/

Zostało 'dodane' lub zmienione kilka nazw więc zaraz będą Cię hejtować, że to nie Twoje. Co do pracy to wypowiadałem się w poprzednim temacie, który zostal usunięty.

umarł

Opublikowano

no kurwa, to kopia jest. ja to dawałem i to, że usunąłem nie oznacza, że ktoś może to dowolnie kopiować i wrzucać pod swoim podpisem.

zezol, właśnie nic nie zmienili, dali żywcem moje wpisy.

Opublikowano

Szukałem tego, dzięki za udostępnienie, to są wpisy xDeStRuCtx, więc mu lajka zostawiam, mógłbyś dopisać, że to jego praca i tylko skopiowałeś.

Ale jeśli xDeStRuCtx sobie nie życzy publikowania tego, to moim zdaniem temat powinien być wymazany i do kosza.

@DevilxMetin

Z tego co widziałem, to nie Twój pierwszy plagiat, aby zebrać lajki.

Opublikowano

no kurwa, to kopia jest. ja to dawałem i to, że usunąłem nie oznacza, że ktoś może to dowolnie kopiować i wrzucać pod swoim podpisem.

zezol, właśnie nic nie zmienili, dali żywcem moje wpisy.

Nie, że się czepiam ale nie zezol ;p Możliwe, ja nie pamiętam żeby w tych Twoich (których oczywiście używam od dawna) były takie nazwy (niektóre faktycznie się powtarzają ale połowy z tego nie miałem, nie wiem czy dlatego że może ich nie wgrałem, czy dlatego że ich nie było (łatewa...)).

umarł

Opublikowano

Jak już w poprzednim temacie, w którym się chyba wypowiadałem ;D

Bardzo przydatne jeżeli chcemy urozmaicić Quest.

Dodaj również, że to praca xDeStRuCtx'a ;D

Pozdrawiam.

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...