Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Nazwa Bohatera

xBumba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czasu gnębi mnie pytanie; jak niektórzy mogą mieć te same nazwy bohaterów ? Już od pewnego czasu spotykam się na serwerze z dwoma czy tam trzema bohaterami o tej samej nazwie, i w ich nazwie nie widze np. przed nazwą "|", ani nic w tym stylu. Jak oni to robią ?

Opublikowano

Może coś zbugowanego ? Kiedyś userzy mogli mieć kolorowe nicki ale każdy który takie coś posiadał był banowany . Ta gra ma pełno bugów więc może coś właśnie było zbugowane .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Robiło się to w ten sposób :

c[+]c, i wychodziło nic w grze :D Było traktowane jako puste pole.

Zwykły bug, ostatnio własnie widziałem typa bez nazwy tyle że zamiast tego co podałem miał samo : [+]

OndteAw.png
Opublikowano
Może coś zbugowanego ? Kiedyś userzy mogli mieć kolorowe nicki ale każdy który takie coś posiadał był banowany . Ta gra ma pełno bugów więc może coś właśnie było zbugowane .

Bez obrazy, ale głupi jesteś, w minecrafra grasz to ci mózg wyprało....; Pomarańczową nazwe tworzono w banalny sposób: przed nickiem dawało się: |cool| albo (coś w tym stylu) |cfff|#(#zamienne na dowolne coś :P). A bana za to nie ma, i nie było

Może ci się wydaje może jedne jest derpp a drugi derppp

Nie nie wydawało mi się. 100% takie same nicki.

Zwykły bug, ostatnio własnie widziałem typa bez nazwy tyle że zamiast tego co podałem miał samo : [+]

Nie chodzi mi o to. Chdzi mi o taką samą nazwe. A postaci bez nazwy miałem dwie, ale zbanowane zatestowanie cheatów.

Dodam jeszcze tyle, że dane osobniki miały takie same stroje, jak i miały różne profesje(tj. soldier,gunner,commando)

Opublikowano

Być może że ktoś odpalił tą samą postać na dwóch kompach

jak odpalisz jedno konto na dwóch kompach?

te postacie były różnych klas, więc raczej nie to samo

moim zdaniem to dwóch przyjaciół lub boty

Opublikowano

Tak naprawde to nie sa takie same nicki. W bfh jest ustawiona czcionka w ktorej nie ktore literki wygladaja tak samo. Jedne z nich to chyba male "L" i duze " i ", ale nie jestem pewien.

Opublikowano
Tak naprawde to nie sa takie same nicki. W bfh jest ustawiona czcionka w ktorej nie ktore literki wygladaja tak samo. Jedne z nich to chyba male "L" i duze " i ", ale nie jestem pewien.

I tu kolego mieć racje możesz :P.

W sumie każdy z niech miał nick właśnie z L np. coś w tym stylu SmallBall

Opublikowano

Taka mała prośba, nie wiecie nie piszcie.

Te same nazwy można uzyskać poprzez zrobienie znaków jak I,l,| (L,I,|) w grze wyglądają tak samo.

To prawda, że kiedyś można było robić kolorowe za pomocą wpisu |cool| bądź |ccc|. Takie postacie nie były banowane a usuwane.

Nie ma żadnych botów, a odpalenie gry na 2 kompach i jednym koncie to bzdura.

Opublikowano

Taka mała prośba, nie wiecie nie piszcie.

Te same nazwy można uzyskać poprzez zrobienie znaków jak I,l,| (L,I,|) w grze wyglądają tak samo.

To prawda, że kiedyś można było robić kolorowe za pomocą wpisu |cool| bądź |ccc|. Takie postacie nie były banowane a usuwane.

Nie ma żadnych botów, a odpalenie gry na 2 kompach i jednym koncie to bzdura.

To jeszcze działa?

461151420292002410470.png
Opublikowano

Działać, to dawno już nie działa... (nie da się dać znaku |, tak samo teraz jak na samym początku przy robieniu konta nie można dawać znaków np. #, $ itp)

ale powiedzcie mi kiedy usuwali te konta ? bo nieraz ( już bardzo rzadko ) widuje gości z pomarańczowymi nazwami i "pisownią"

Opublikowano

a nie do tematu; wiesz dlaczego usuwają ? te nazwy były dla kogoś zarezerwowane ?

Opublikowano

a nie do tematu; wiesz dlaczego usuwają ? te nazwy były dla kogoś zarezerwowane ?

Nie, to jest wykorzystywanie niedociągnięć gry, dlaczego usuwają ? Bo mogą i wg nich to łamie regulamin.

Opublikowano

Dobra do zamknięca, dowiedziałem się to miałem i jeszcze troche :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...