Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Grałem z Adminem...;d ^ ^

wilczekiller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś max ma duży ping :P

Nie ty jeden grałeś z adminem ,ale na "czitach" jak byś z nim grał to było by hardkorowo ;p

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

A co to za wydarzenie grać z adminem? Gra jak każda gra. Też grałem pare razy z adminami i sie jakoś nie chwale z byle jakich pierodol.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

po co sie pytacie o jakiegoś ferriego ?

nub jakiś i tyle ;P

a z adminem chyba każdy grał o.O

i każdy wie jacy oni są "pro" :D

graphic.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc ja nie grałem jeszcze nigdy z adminem chociaż w tą grę gram ponad 3 lata ;P Dziwne^ ^ Ale jakoś by mnie to nie podnieciło ,że z nim gram. Ogólnie rzecz biorąc admini grają słabo ;P Możliwe ,że się cieszysz. No to fajnie ;P Łap lajka za screen. A co do tych co się tak chwała gościu zrobił ss a wy nie więc ma się czym chwalić. Więc zamiast krytykować też zróbcie ss i się pochwalcie : )

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

Kilka razy grałem z adminem i to najwięcej razy na blue storm i red clover. Oni są śmieszni. Raz udało mi się zabić całą drużynę m60 gold i po chwili pisze że mam bana ... Na szczęście był na 1h :D

Opublikowano

@up Chodzi Ci o Rusty Nails ? Czy jakoś tak ? Bo jak o to, to się mylisz bo na pewno to nie jest ta mapa ;p zaraz sprawdze jaka to była i dam edit

@edit to jest Dark Glow

Opublikowano

Ja kiedyś grałem z adminem 100 lvl full bronie, ale gral jakby pierwszy raz wuera odpalił jechalem go f2p a on campil z famasem na flashach -.-

Opublikowano

HAHA jakis chujowy ten admin :D 21:20 ;D

smieszny123.png

xpr0xckmx.png

dziecko18lat.pngMP7a1 gold jest jak cos :D

Pomoglem daj + To nie boli !!!

Kontakt:

gg:28976902

Opublikowano

Nie ma sie co szczycić, kiedyś ja wyjebałem admina a podczas kickania napisałem Y nub hacker.

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...