Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NWO - New Wolrd Order

Swist1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tu jest pewien material, mający 16 partów, każdy po 10minut. Chciałbym poznac wasza opinie na ten temat. Nawet jakby to miało trwać 24godziny, jest to naprawde warte ogladnięcia i naprawde bardzo ciekawe. Chodzi o to, jak elita tego swiata, powoli zaczyna przejmowac kontrole nad swiatem;). Mysle, że ACTA była też pewnym posunieciem od ich strony, bo gdyby nie internet, to bylismy w ciemnej dupie i wierzyli, w to co mowia media. Zachecam do ogladniecia wszystkich partow! Nie pozalujecie tego czasu

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano
powoli zaczyna przejmowac kontrole nad swiatem;)
Żartujesz? Już przejęła, i to dawno. Niestety, nie jesteśmy w stanie nic z tym zrobić. Od kiedy zdałem sobie z tego sprawę nie zawracam sobie tym głowy. Oni się po prostu nami bawią, bo inaczej tego nie można nazwać. Mimo tylu 'ostrzeżeń' o WTC (banknot, Windgings, czy chociażby plakat w Johny Bravo który ostatnio na kwejka się dostał - jest tego więcej) wszystko zostało uznane za zbieg okoliczności... Włamanie się do Bohemian Grove w 2000r, do dzisiaj o nim cicho... Area 51, "Iluminaci", Nowy porządek świata, "Pusta ziemia", dziury na Antarktydzie - jestem ciekaw, ile osób słyszało chociaż jednym z w/w.
Opublikowano

. Włamanie się do Bohemian Grove w 2000r, do dzisiaj o nim cicho...

O jakim wlamaniu mowisz? Nie dziwie się, że o tym cicho, bo całe media amerykanskie sa w ich posiadaniu i nikt nie wazy sie nawet slowka pisknac, mało tego, manipulacja w mediach jest ogromna i ludzie nie sa tego swiadomi

Area 51, "Iluminaci", Nowy porządek świata, "Pusta ziemia", dziury na Antarktydzie - jestem ciekaw, ile osób słyszało chociaż jednym z w/w.

Mało i chodzi o to, żeby uświadomić, jak najwiecej i co w tym chodzi.

Opublikowano

Nie uświadomisz wielu, większość uzna Cię za świra, zignoruje lub dawno o tym wie.

Jeśli ktoś zacznie im zagrażać - skończy jak John F. Kennedy.

Święte słowa.

Ludzie ślepo wierzą mediom i politykom, myślą, że to co powie premier czy kto inny to 100% prawdy...

A o NWO czy innych tego typu nie słyszeli, a jak Ty im powiesz to uznają Cie za debila, bo w końcu "media i politycy mówią prawdę".

Zobaczcie sobie materiał na Youtube - Alan Watt - Szok i Trwoga.

Gość mówi o książkach, do czego została stworzona telewizja, a w końcu internet.

W parcie 3 i 4 usłyszycie o telewizji i internecie.

TV już mają, więc teraz czas na internet.

Opublikowano

TV już mają, więc teraz czas na internet.

No od tego jest w koncu ACTA. Btw są też fajne materiały o iluminatach w przemysle muzycznym. Artysta sprzedaje dusze diablu, przez to oni pomagaja mu sie wypromować, ale juz nie moga odejsc. m.in rihanna gaga i te inne shity są przykładem. Jak ktoś probuje odejsc, to pakują go w rozne kłopoty, np. jacskona w pedofilie, czy innych amersykanskich raperów za posiadanie broni czy narkotyków.

http://www.youtube.com/watch?v=rcUJmdmeFzg

Opublikowano

mózg wam już te filmiki wyprały :D

szczególnie tym którzy wierzą w illuminati . Jakieś PRZYPADKOWE znaki w teledyskach ktoś odkrył i już wszyscy "aaaaaa diabeł diabeł!"

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

szczególnie tym którzy wierzą w illuminati . Jakieś PRZYPADKOWE znaki w teledyskach ktoś odkrył i już wszyscy "aaaaaa diabeł diabeł!"

Nie wiem jaka to piosenka, wiec dam ci ten filmik i czy to przypadek(od 2:15) http://www.youtube.com/watch?v=rcUJmdmeFzg . Zreszta jebią mnie te znaki i ci szatanisci, chodzi tylko, że rządzą przemyslem muzycznym

Opublikowano

tak wiedziałem o tym od dawna

Illuminaci , masoniera żądzą światem na każdym nominacie dolara jest symbol illuminatów

A ludzie przesłąnie z Matrixa zrozumieją za 10 lat

Telewizja kłamie

zobaczcie sobie ile osób zginęło przez illuminatów

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

To Tobie media mózg wyprały. W Iluminatów nie trzeba wierzyć, zakon istniał na prawdę i to jest potwierdzone. Możesz dyskutować jedynie, czy istnieją nadal.

Nie mam pojęcia o jakich znakach mówisz, ale teorie spiskowe nie tyczą się tylko muzyki... A "sprzedanie duszy diabłu" nie masz rozumieć dosłownie, (imo) chodzi o podpisanie kontraktu z "elitą"

BTW Cała ta sytuacja przypomina mi mangę FullMetal Alchemist, jeśli ktoś czytał to wie o co mi chodzi xD NWO być może zostanie wprowadzone jeszcze za naszego życia..

Opublikowano
Tu jest nawet kawalek zatytułowany New World Order. Ciekawe czy dojdzie do zrealizowania wszystkich celow NWO, w ameryce na pewno , w Europie ludzie będą sie buntować, ale czy to coś da ? Czas pokaże :)
Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...