Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP

Ignac110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio rozdawali tym, którzy przez pewien czas (pół roku?) nie byli banowani.

Innych sposobów raczej niema

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Wyjaśnione. Close.~

Tematy mogą być zamykane jedynie na wyraźną zgodę autora lub w przypadku kiedy naruszają obowiązujące na forum zasady. Należy wysłać raport lub napisać prywatną wiadomość do moderatora działu lub Global Moderatora.

#Menes

Opublikowano

Można stworzyć, wymyślić coś o tematyce League of Legends. Im lepsza praca tym większa nagroda. Nie wiem czy to prawda, ale jeżeli Twoja praca pojawi się w filmiku Riotu dostaje się o wiele więcej RP niż normalnie, więc warto się postarać nawet dla wystąpienia w tym filmiku :)

Wróciłem ;]

Opublikowano

Można stworzyć, wymyślić coś o tematyce League of Legends. Im lepsza praca tym większa nagroda. Nie wiem czy to prawda, ale jeżeli Twoja praca pojawi się w filmiku Riotu dostaje się o wiele więcej RP niż normalnie, więc warto się postarać nawet dla wystąpienia w tym filmiku :)

Jak wysłac do Riota?

Opublikowano

Myślałem, że inny support(w cześniej pisałem do ang to teraz do pl) albo np bramka proxy załatwią sprawę

Odkrywca
Opublikowano

Nie. Sprzedać postacie/skiny można tylko raz.

Zapomniales ze mozna sprzedac jeszcze 3 runy :D

Opublikowano

Podobno jak stworzysz dzieło i wyślesz do nich jakieś ''drobne'' w postaci Rp dają.

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Darmowe RP możesz dostać za wbicie 10 kont 5 lvl ze swojego linku polecanych.

Teraz jest też konkurs na zdjęcie i tam jest dosyć duża sumka do wygrania RP.

Możesz też zarabiać na różnych portalach kase,tzw. buxach i kupować z tej kasy którą zarobisz RP,tyle że trochę czasu minie zanim zarobisz na RP: p

Pozdrawiam

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Darmowe RP możesz dostać za wbicie 10 kont 5 lvl ze swojego linku polecanych.

Teraz jest też konkurs na zdjęcie i tam jest dosyć duża sumka do wygrania RP.

Możesz też zarabiać na różnych portalach kase,tzw. buxach i kupować z tej kasy którą zarobisz RP,tyle że trochę czasu minie zanim zarobisz na RP: p

Pozdrawiam

Mógłbyś rozwinąć o tych buxach

Jaki konkurs?

Opublikowano

Jeżeli zwerbujesz dziesięć osób do gry które wbiją po 5 lvle to dostaniesz aż 975 rp ale możesz przecierz sam sobie porobić tak zwane ref linki ze robisz 10 kont i na kazdym wbijasz po 5 lvl i zostawiasz a serwery są ogromne to raczej nie powinno wplynąć bardzo na gre ... ;>

Welcome In Hell !
anime-sniper_1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...