Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] SZYBKA POMOC PERMISSIONS 1.2.3!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Bardzo prosze o pomoc z gory mowie ze nawet niewiem czy dobrze pisze ten temat jestem nowy na maxa ! Z gory przepraszam.

A mianowicie mam dedykowany serwer na Ownserwer.pl 23 slotowy :D

FFA + Survival

Podstawowy plugin Permissions , oto chodzi niemam tego pluginu a to podstawa na serwerze mialem na 1.1 ale wylasowalem i niemoge znajlezc wiec prosze o pomoc i podanie Linka do permissions pod wersje 1.2.3 :) mozna zgarnac admina albo cos takiego za dobra pomoc.

Naprawde znajduje piermissions ale pisze ze niedziala i Folder automatycznie niechce sie stworzyc mam PermissionsEx czy cos ale to nie to, prosze o Permissions glowne!

Dzieki za pomoc!

Pozdrawia KrwawY

Opublikowano

Nie rozumiem Cię . Mam ci podać ten plugin na 1.1.0?

Nie otrzymałem odpowiedzi. Masz

http://speedy.sh/tQdKn/Permissions

Pomogłem ? Daj lajka.

Zbieram LAJKI :D

Brzydki , zły i szczery...

Opublikowano

Nollajf6 to , że ktoś nie odpisuje nieznaczy to ,że można się już wyrazić . na 1.1.0 nieopłaca się już sciągać , ponieważ połowa polaków ma już 1.2.3 chyba , że mają version changera .

MineDiablo Dooopadnie cie

259yce0.jpg
Opublikowano

Noo to co wkoncu ? podacie mi takiego prawdziwego permissionsa zebym mogl rozdac uprawnienia tzn Gracz i zeby mogl uzywac warp i Wlasciciel Admin wiecie oco chodzi ;/ liczy sie czas bo czas serwera leci tik tak tik tak :## jak cos to moj skeyp to :krwawy191 :)

Opublikowano

Chyba chodziło Ci o to

http://www.mediafire.com/?1ej1ski7tbj88qy

SKAN

https://www.virustotal.com/file/579a9c3ad8d3dbedfa6982a3516b566b64c3e0f0f3432f1bdbc02bf1719787e2/analysis/1331332706/

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

chlopie kurde ale ja chce plik jak permissions zeby sie folder sam zrobil i dalej sobie skofifuruje czaicie bo to permissionsEx to jest dodatek chyba jakis nie ?? bo jak wgrywam permissions zwykly tosie nierobi folder moze pomozecie mi na skeypie ? chyba ze niemacie :/// to wescie Permissions Ex to jest dodatek ? boja niemam zadnego permissions a ja chce tylko gracza dodac np Warpy albo zeby pisalo Gracz i Wlasciciel :DD wiecie oco kaman mam tam jakis permissionsEx ale tam jest jakis config xD

aha i 100szym boo ja niechce foldera ja chce permisssions takie zebym rozdal uprawnienia i komus mogl Wlasciciel dopisac i Gracz itp . :) i dodac do uprawnien Warpy kazdemy itp :: )

Opublikowano

Juz troche otym wiem Mam juz PermissionsEx i permissions i config zrobione a to i tak nadal nic,niedziala niepisze Gracz a nowy ktos bez op niemoze uzywac Warpow :/

Opublikowano

Też mam taki problem ale nie działa ponieważ (chyba): permissions które posiadamy jest na wersje 1.1 i nie dziala na 1.2.3 i nawet jeśli masz dobrze skonfigurowane i tak ci nie zadziała poczekaj na permissions do 1.2.3

Opublikowano

No właśnie inne maja i nie wiadomo skąd, oni maja na cratserv albo innych hostingach a own... ma właśnie jakiś problem z tym permissions. Jeśli ktoś znajdzie to prosiłbym o wysłanie mi na PW.

Opublikowano

Być może administracja tych Serwerów sama sobie przerobiła permissions.

Albo może mają kogoś kto im robi te Pluginy...

JAK POMOGŁEM DAJ LAJKA :DDD

Opublikowano

Nikt niepomogl miah xD zrobilem sam :DDDDDD

Nikt niepomogl miah xD zrobilem sam :DDDDDD

to powiedz albo wyslij mi jak zrobiles to permissions !! prosze cie !

Mój autorski plugin (bukkit) ItemShop [LINK], w sprawie pluginu pisać na PW lub na GG: 42337530

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...