Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Twitch vs Pantheon

Gość LemoN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Twitch vs. Pantheon

Zależy mi na: Dobrej zabawie.

Dodatkowe informacje: Zależy mi, aby postać nie znudziła się po 5 grach, tylko chce postać na dłuższą metę. W twitch\'u \'pociąga\' mnie niewidzalność, w pantheonie stun i uniki. Nie potrafię wybrać ;p

Opublikowano

ogarniesz gangowanie twitchem to w late game kosisz, jak zawalisz early to w late nic nie zrobisz, bo nie wyrobisz z tym papierem.

Pantheon ma małe dmg, ulti bardziej się nadaje do teleportacji, gdyż łatwo z niego uciece, no stun i uniki. jednak zanim wypakuje wszystkie skille po stunie ładnie idzie go po tym zjechać.

ps. biorąc pantheona w late game full ad nie pograsz, bo nie wyrobisz.

Opublikowano

ogarniesz gangowanie twitchem to w late game kosisz, jak zawalisz early to w late nic nie zrobisz, bo nie wyrobisz z tym papierem.

Pantheon ma małe dmg, ulti bardziej się nadaje do teleportacji, gdyż łatwo z niego uciece, no stun i uniki. jednak zanim wypakuje wszystkie skille po stunie ładnie idzie go po tym zjechać.

ps. biorąc pantheona w late game full ad nie pograsz, bo nie wyrobisz.

Ze niby Pant ma mały dmg? To jest świetny solo toper, i nie buduję się go pod glass cannona tylko offtanka. Ulti owszem jest łatwe do uniknięcia ale trzeba też wiedzieć kiedy użyć, a potrafi walnąć.

Twitch prawda, fajne ganki a jak dobrze pójdzie to 2 ad carry robią masakrę w late.

Bez wątpienia obydwie nie nudzą się szybko, zależy co wolisz, Twitch do jungli a Pant na topa.

Opublikowano

Polecam pantheona. Fajny off tank, dobry dmg, jak umiesz użyć ult to rozjebiesz system.

Twitch? A taki szczur niewidoczny, szczerze? Posiadam ale jakoś nie gram....

IMO PANTHEON

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

@up

nie klnij ;]

A do tematu ja bym wziął panth, ponieważ ma zajebiste stuny i uniki.

Możesz uratować team tą postacią z tym jego ulti.

Np. wszystkie wieże do nexusa tamtych są rozwalone a przeciwnik was unicestwił to hop ultem pod nexusa i wygracie.

Opublikowano

@up

nie klnij ;]

A do tematu ja bym wziął panth, ponieważ ma zajebiste stuny i uniki.

Możesz uratować team tą postacią z tym jego ulti.

Np. wszystkie wieże do nexusa tamtych są rozwalone a przeciwnik was unicestwił to hop ultem pod nexusa i wygracie.

Tak ale teraz nie ma zasiegu na cala mape tak jak kiedys :)

Opublikowano

Jezeli chodzi ci glownie o zabawe to polecam twitcha , bardzo przyjemie sie nim gram , ma skill dzieki ktoremu staje sie nie widzialny i bez problemu mozesz robic gangi , ja mialem przy tym bardzo duzo zabawy

Opublikowano

Moim zdaniem Panthon lepszy. Jak go ogarniesz i rozkminisz ulti to jesteś nie do zniszczenia. Ma 2 AoE oraz stuna i dzide do dobijania ;D Porafi odmienić losy nie jednego team fighta. Twitch jest podzielony. Kolega wyrąbał niedawno pentakilla lecz był tak papierowy, że nie zdołał rozwalić nexus-a pod naciskiem ulepszonych minionków (2 inhibitory zniszczone) Decyzja należy do ciebie. Obiecuję, że żadna postać nie znudzi ci się tak szybko.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Na Twoim miejscu, wziąłbym tiwtcha. Ta postać ma najszybszy atak w całym LoL'u. Świetne gangi, dobrze dobija postać, świetnie ksuje barony/dragony, troche papier, ale jak się dobrze gra to zapomnimy co to papier :)

Opublikowano

Twich ssie strasznie i co najważniejsze, kontruje go oracle/pink ward- tak więc przy ogarniętych enemy nie postoisz za długo.

Panthem pod offtanka gra się miodzio, dużo fun'u z gry.

Opublikowano

Pantheon wpiernicza mane jak głupi.. Polecam Twitch'a nie jest taki trudny do ogarniania ;) + ma szybki atak , ale są i słabe jego strony..

Opublikowano

Polecam Ci twitcha, zreszta sam sie dlugo nad nim zastanawiałem az dzisiaj kupilem. Staty na pvp odrazu zajebalem 20/7/5 przy czym gram tydzien i 2 rozgrywka tym championem ? jest niewieidzlany + skille.. jeszcze jak pod AS zrobisz hehe :O

bierz twitcha =]

2x down

pierdol sie cwelu.

Opublikowano

@up podnieta statami na normalu ? z jakimi lvlami ?

twitch całkiem dobry jungler. Nigdzie indziej się nie nadaje, chyba, że na dół z supportem ale to nie najlepszy pomysł... Brałbym twitcha, chociaż obydwa championy są godne uwagi.

65994253024037513199.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...