Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Lee sin vs. Wukong

grzybierz164

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, jeśli zależy ci na dmg ze skilli to raczej wukong. Może sporo walnąć z Q i ulti. Ale przy odpowiednim buildzie lee sin też może przywalić sporo z Q no i ulti.

@UP lee też można na topa

@Down nie koniecznie.. ja grając lee gram w 90% przypadków na topie. I większość wygrywam.

Opublikowano

Hmm, jeśli zależy ci na dmg ze skilli to raczej wukong. Może sporo walnąć z Q i ulti. Ale przy odpowiednim buildzie lee sin też może przywalić sporo z Q no i ulti.

@UP lee też można na topa

co niezmienia faktu ze wukong jest lepszym solo niz lee

Opublikowano

Kwestia jak kto ogarnia daną postać.

Lee Sin mimo, że jest bardziej junglerem niż na top to dobry gracz na top spokojnie sobie nim da radę. Zaś co do dmg to Wukong, chociaż Lee też ma kopa.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Wukong imo łatwiejszy w ogarnięciu jak był w rotacji to nim trochę grałem i łatwo się fragi łapie przydatny ze względu na ulti w tf.A lee sin to mój main imo jest trochę trudniejszy na solo topie daje rade jungla świetna dmg niezły ,bardzo mobliny, przy odpowiednim buildzie jest genialnym offtankiem zresztą tak samo jak wukong.Wolisz bardziej na topie grac bierz małpe wolisz takiego bardziej junglera lee sin będzie dobrym wyborem.(oczywiście obu rób pod offtanka :D).

Opublikowano

@up, racja. wu jest łatwy.

Mimo to ja proponuje Lee sina. Jest strasznie op przy odpowiednim buildzie, a wiem coś o tym, bo mam nim ratio około 70% na rankedach rzecz jasna. A tak btw to mój main...

Imo LEE

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

@up Lee to tez moj main :D

Mocno wali z Q, E mocny slow, Strasznie trudno go zabic w early. Imo to najlepszy jungler. Solo top to srednio, ale jak nie masz w enemy Yoricka czy Irelii to na topa mozesz smialo isc.

Opublikowano

wukong niezle napierdalala skillami lecz leesina czeszko zabic .. z jego skilla co sie przyciaga do swoich kumpli z teamu .. przemysl ta decyzje leesina czeszko rozjebac lecz wukong dobrze napierdala .. ^^ najlepiej gdybys zrobil glosowanie ja osobiscie polecam ci leesina ^^

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

@up Lee to tez moj main :D

Mocno wali z Q, E mocny slow, Strasznie trudno go zabic w early. Imo to najlepszy jungler. Solo top to srednio, ale jak nie masz w enemy Yoricka czy Irelii to na topa mozesz smialo isc.

Co Ci irelia zrobi na solo topie? E i dziękuje :| E lee sina zmniejsza attack speed jesli nie wiecie ciecie ;<

Bierz lee sina, nawet perma ban na niego już nie jest :) ew. 3 vs 3

xxcafs.png
Opublikowano

Z tych na solo wolę wukonga. Lee jest dobry, ale bynajmniej dla mnie to nie to.

Warto pomyśleć na irelką, bo jest boska na solo topie.

Opublikowano

Tylko i wyłącznie Lee Sin ... Ten kto podaje wukonga to albo nie grał lee sinem albo go w ogólnie nie ogarnia...

Lee Sin rozwala system.

Opublikowano

Mam jednego i drugiego. Jeżeli idziesz na jungle - Lee Sin, jeżeli na solo top - Wukong. Lee Sin moim zdaniem najlepszy jest do jungli, na solo top'a nie nadaje sie, a Wukong odwrotnie - jungla bez sensu, a na lini niszczy system jak to powiedział kolega wyżej.

Wróciłem ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...