Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Postac Pvp.

okmijnuhb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Incar Magician

Dlaczego?? Nie chce mi sie zbytnio rozpisywać myślę że filmik w zupełności wystarczy -

(od razu mówie filmik nie jest mojego autorstwa).

Nick - z jakiej racji mam podawać?

Level - 134

Klasa - Incar Magician

(Miss Click w Sondzie zdaje się że zagłosowałem na huntera xP)

Opublikowano

NICK: Ktoś :D (nie podam :)

LVL: 119(dzisiaj wbije 120) i 132

KLASA: segnale i hunter:)

Mój głos oczywiście hunter :)

Ale jak ktoś umie grać to każda klasa jest dobra :) noo oprócz segnali :P

16435562.jpg
Opublikowano
Mój głos oczywiście hunter :)

Ale jak ktoś umie grać to każda klasa jest dobra :) noo oprócz segnali :P

Zgodze sie z toba Hunter jest najlepszy na pvp ale trzeba nim dobrze grać. Segnala nie jest najsłapsza na pvp. Na wysokim lvl summek jest najsłapszy.Wiem bo miałem segnalke i tylko 2 było summow było którzy z mojego lvl mogli mi zagrozic na pvp.

Opublikowano

Nick : nie podam

LVL : 153

Klasa : Incar Magician

Moim zdaniem do PVP może byc kazda postac . Najwazniejsze jest EQ i twoje umiejetrnosci . Możesz miec 130 lvl i grac nie umiec i przegrac nawet ze segnalem na 113 lvl xD

I najlepsza postac : Incar

II najlepsza postac : Hunter

Moj kumpel ma 160 huntera i ogarnia ta postac ale na duelu kazdy moj attak blokuje jego skille wiem nie ma szans !

Opublikowano

NICK: =D nie podam

LVL: 129

KLASA: Summoner twinner

nie rozumiem hunter, bagi?

według mnie summek to postać wyj***ana w kosmos do pvp i epxiania dlaczego?

na expenie ma mocne skille obszarowe a summon trochu po blokuje i można polurować 2x co inne chary ;P

na pvp również wymiata wystarczy odpowiedni ciąg skilli i ziomka nie ma, ja tam stosuje zazwyczaj

1. poison sword (na start niech się już truje xD)

2. devils wing (na 10lvl dobrze ciągnie)

3. blade dance

4. shadow revange (żeby odskoczyć na dystans)

5. spirit dagger

jeszcze summek trochu poatakuje i po ziomku prawie nic nie zostaje xD

jedynie z bagi są problemy za dużo defa z buffów ciągnie

Opublikowano

Wybacz ale jeśli uważasz że summek jest świetny zawalcz z równym sobie magiem albo hunterem... Jeżeli ktoś umie grać hunterem to summek go nawet nie trafi :)

Widziałem nie raz pvp (a nieraz sam też z sumkami walczylem) gdzie sumek nawet 2 ataków nie dał rady zrobić...

Jeżeli nie wierzysz znam pelno hunterów 130 lvl (+/- 4 lvle) i możesz spróbować :D

16435562.jpg
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja dalej cisne hunterką (teraz nowa 130) i dalej myśle że jest the best na pvp

Teraz doszedł aloken i jeżeli jest naprawde szybki i ma wystarczające umiejętności może pokonać każdego przez skilla ManaShock(tak sie chyba nazywał) i dobrą kombinacje pozostałych

Sega stała się teraz dosyć dobra przez swojego skilla leczącego shielda...

Hunterka dostała świetnego skilla przeciwko klasom kontaktowym ponieważ podczas robienia go odskakuje

Magiczka pozostaje na tym samym poziomie (względem innych klas)

Bagi hmm na ten temat się nie wypowiem bo nie znam sie na nim tak samo jak na azure

Summek no i tu mam problem... Jego nowe skille nie porażają (przynajmniej mnie) i ciężko mi go teraz wstawić bo nie wiem jak one wyglądają w rękach kogośkto naprawde ogarnia sumka...

Teraz mój ranking wygląda tak:

1.Hunter/Incar(hunterka nie ma większych szans z incar, jednak sporo nadrabia na innych postaciach)

2. Bagi/aloken/AK

3.Sega/summek

16435562.jpg
Opublikowano

A ja wczoraj sumkiem 138 level rozwaliłem seg 161 lev :D Albo ja jestem po troszku za mocny albo ona była słaba :P

DAWAJ MINUSA - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Aha :P szkoda... myślałem że ja taki mocny xD Chociaż mi sie wydaje ze dobrze grała bo rzucala caly czas jakies czary ze nie moglem uzywac skilli.

Opublikowano

O matko aleś ty głupi... Co caly czas nie uzywalem skilli ? Nie ma wiecznych debufow...

Opublikowano

Mi wydaje sie ze w tej grze nie ma najsilniejszej postaci na pvp, każda ma coś innego co daje przewagę nad drugą ;p (no może oprócz summonera, który lepiej nadaje sie do expa)

Incar wygra z huntrem

hunter wygra z bagim.

bagi wygra z incarem.

Aloken zależny tylko od szczęścia ( zdarzają się pvp na których mana shock nie wchodzi, chociaż sadze ze z powyższymi postaciami nie wygra ;p)

Seg trzeba widziec kiedy sie leczyć(czasem 1 sekunda zaważa nad wygraną)

Ak raczej jakoś nie zadzi w pvp( nigdy nim nie wbiłem jakiegoś dobrego lvl)

Summ według mnie najsilniejsza postać na pvp na low lvl, a na wysokim najsłabsza (wbijcie 130+ i sami zobaczcie)

Opublikowano

Ja powiem tak: Bagi tak naprawdę nie jest najlepszy na pvp. Pewnie się teraz zdziwiliście co ? Bagim po prostu najłatwiej się zabija na pvp nie znaczy to jednak że jest najlepszy. Postać najłatwiejsza nie zawsze jest najlepsza...

Opublikowano

NICK no coments.

LVL: 135

KLASA: AK.

Wg mnie najlepszy jest bagi w pvp - bliski kontakt.

Mag potrafi szybko wygrać na odległość, podobnie jak hunter.

AK zawsze ma z nimi problemy.

Opublikowano

Hehe wiekszosc pisze ze najlepsza jest klasa ktora aktualnie gra ;p No i pewnie ma racje, kazdy gra tym co mu sie podoba i czym grac umie ;p

Według mnie najlepszy jest Bagi ;p

Dość często dostaje od bagich ;]

Nick: Pucia Pucia a nie nick ;p

Lv: 161

Klasa: Azurek ;]

siuwaks.jpg projectxox.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...