Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[3150 IP] Gragas czy Olaf !?

lampamixPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam gragasa, ma darmowe ad z skilla i wgl ma skille dobre, do olafa nic nie mam, obydwie posacie są dobre. :)

Opublikowano

Miałem dzisiaj identyczny dylemat ! :D wziąłem Gragas, bo ma lepsze czary... Nafeedowany gragas jak przywali z beczki browara to wszyscy siadają ;P

Opublikowano

Zdecydowanie Olaf. Nafeedowany Olaf vs Gragas, gragas pada.

W nowym patchu olaf dostanie buffna oraz zwiększy się jego podstawowy DMG z czego zrobi się jeszcze bardziej OP.

Opublikowano

Ludzie, wszyscy chwalicie jak to Olaf dostanie buffa.. Ale nie myślicie o jednym.!

Olaf już bez buffa był bardzo dobrą postacią, gdyż na prawdę OGARNIAJĄCY Olaf to była maszyna do gankowania i na solo topa.

Ten buff jest chyba z powodu jego rzadkiej grywalności, ale tak jak było z shenem.

Dostał buffa, tydzień później nerf. Na Olafa teraz będzie popęd bo wiadomo buff itp.. Ale gdy Riot zobaczy co się dzieje to znerfi go jeszcze bardziej niż był przed buffem :)

Gragasowi nic nie zagraża, jest zbalansowaną postacią, ogarnięty gragas który wie jak rzucić ulti = wygrany TF

Olaf jak nie trafi toporem, to przeważnie nic nie zrobisz z ganku itp..

Poza tym Olaf ma słabszą farmę, nadaje się głównie na junglę i solo topa.

Gragas ma praktycznie nieskończoną manę a do tego skill do dobrej ucieczki.

Też mam dylemat, ale wybiorę Gragasa gdyż jest wdg. mnie fajniejszą postacią, a kupywanie champa tylko dlatego że dostał buffa to jedna wielka bzdura

Opublikowano

Zdecydowanie gragas, ma piękne przeliczniki, gragasem soluje olafa [tak tego po buffie] i w zapewnia troche many, dobrze rzucony ult potrafi załatwić triple killa i zwykła beczka też, do tego jak złożysz odpowiednie itemy to nie będziesz narzekać na cooldown.

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

• 2 tygodnie później...
Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest nieaktywny od 7 dni.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...