Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion Free-to-Play

lele66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

juz sie nie moge doczekać;D a mozna juz pobrać clienta? bo pobrałem coś po 100mb i nie wiem czy potem będzie długi update czy to tylko patch

Opublikowano

Muszę was zawieść, niestety nie można się zarejestrować na chwilę obecna :(

Więc będziemy musieli trochę poczekać

c3e3677f25827.png

Opublikowano

a można jakoś kupić konto Veteran? oczywiscie nie od gracza, jeśli tak to prosił bym o jakiś link lub informacje

Opublikowano

Szczerze w to watpie aby dzić coś ruszyło skoro osoby z bety nie otrzymały jeszcze żadnych kluczy by aktywować Veteran konta, Stronka też jeszcze nie działa a co jakiś czas przesówają godzinę, jeżeli ruszy to może koło 21-22. albo jutro rano dopiero.

Opublikowano

wie ktos ile dokladniej zajmuje Aion bez nowego patcha? bo jak pobieram to nie wyswietlaja mi się % a mam juz 11,7 GB i chciałem wiedzieć jak długo mi to jeszcze zajmie ;D

Opublikowano

Przeciez to jest kpina, ludzie ktorzy brali udzial w CBT w dalszym ciagu nie moga grac, poniewaz do tej pory nie doszly na emiala kody na veterana...FAIL Natomiast juz sporo bydla na serwerach siedzi i sobie gra...

Opublikowano

ja tak samo narazie kodu nie uzyskałem a sprawdziłem każdego maila jakiego mam (spam także sprawdziłem) wie ktoś czy jeszcze wysyłają te kody do veterana ? wiem że podobno trzeba było wbić 10 lvl przynajmniej żeby dostać veterana i na 20+ dostawało się jakiś bonusy ja wbiłem tylko 10 więc chyba łapię się jeszcze na tego veterana ?

37579242820358245378.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...