Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon lepszy

Regman

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który waszym zdaniem lepszy

• Sony ericsson elm
      21
    • Motorola rokr e1
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki lepszy :

Sony ericsson elm ,czy Motorole rokr e1

nie chodzi mi o to że elm jest z 2010 roku a motka o wiele wcześniej i jest lepszy

ale np. o głośność muzyki ,kamerke wygląd ...

wypowiadać się pisać wady i zalety telefonów ...

głosować w ankiecie ...

Regmannn

Opublikowano

SE , one podobały mi się od dzieciństwa i podobają do teraz . Kilka lat temu , jakieś 6-7 lat do tyłu to w tedy chyba przeważały motorole na rynku , ale od tamtego czasu nie było żadnej reklamy o Motoroli aż do tego miesiąca ;P

Opublikowano

Żeby tylko gówno, bieraj Soniaka, dobrze wyjdziesz na tym i będziesz zadowolony z zakupu...

10906.png

Opublikowano

Se Elm ja mam w posiadaniu jest super :) mozesz wgrywac flashmenu i inne , na dodatek ta koma ma Wi-Fi oraz licznik kroków jednym słowem zajebista

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Ta Motorola to raczej muzyczny telefon, do tego:

Motorola ROKR E1 – model telefonu komórkowego, który powstał przy współpracy Motoroli z Apple. Posiada stereofoniczne głośniki dzięki czemu pełni funkcję iPoda, wyposażony jest w iTunes – zaawansowany odtwarzacz muzyczny. Jest zbudowany na bazie Motoroli E398, różni się praktycznie oprogramowaniem, obudową oraz nowszym modułem Bluetooth (2.0). Posiada możliwość powiększenia pamięci kartami MicroSD.

Ma głośnik stereo, duży plus. Jeżeli jesteś fanboyem Apple, to plusem jest też to, że Apple współpracowało z Motorolą przy tym telefonie. No i ma iTunes. http://www.gsmchoice.com/en/porownanie/3815/4150/3699/1008/ Tu masz jej porównanie z Elm'em.

Podsumowując. W dokładnym porównaniu Motorola przy SE wypada blado, więc sprawa jest teoretycznie przesądzona, ale jeżeli telefon będzie Ci służył tylko do słuchania muzyki i pisania/dzwonienia to możesz wziąć tą Motorolę. Jeżeli chcesz trochę bardziej zaawansowany telefon to wybór pada na SE.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Wiem co pisaliście ale ja zrobię tak :

Sprzedam elma za 40 zł bo tyle potrzebuję

i Kupię Motke za 40 zł :)

Elm mi się znudził a motka fajnie gra :D

Regmannn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...