Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bany i warny

OmgIsEminem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W warrocku to norma... Ale tu to dziwny przypadek :D

Wiesz w warroku wystarszy ze masz za duze k/d albo ratio i już że na chams-ach jedziesz ;d ale w DO też dostałem ostrzeżenie za darmo wiec od Bug Pointu już nic mnie nie zdziwi

Opublikowano

Jeśli chodzi o kasę = kredyty to raczej nie, ja mam na kilku kontach leżeć po kilka mld kredek i nic nawet ostrzeżenia nie było.

Ja myślę co do skryptu BP na bociarzy to działa w ten sposób że skrypt wychwytuje konta, które przez dłuższy czas robią to samo np. zbieranie samych skrzyneczek po kilka godzin dziennie. Prawdopodobnie BP ma na serwerach zapisaną historię każdego konta co gdzie kiedy jak i o której godzinie dane konto co robiło, a póżniej skrypt porównuje co się zmieniło.

Np. jakieś konto praktycznie codziennie lata tylko i wyłącznie na skrzyneczki - nie ma tu znaczenia że użytkownik zmienia pory dnia i nocy bocenia,

bo tu się liczy co danej doby (ostatnich 24h) użytkownik zrobił na koncie. - więc takie konto jest podejrzane

To moje przemyslenia - mogę się oczywiście mylić, bo kto zna działanie skryptu BP ;p

Opublikowano

to bocic w nocy przez 3 godzinki i tyle :]

@up jesli faktycznie tak jest to jest glupi sposob na lapanie bociarzy bo sam tak robilem na jakis eventach ze bralem niewidke i przez 5 godzin tylko skrzynki zbieralem... A bota nie uzywalem

1331904441-U471369.png

26764847183445389140.png

Jeśli pomogłem - daj Like, jeśli nie - pisz na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...