Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Sopmod na perma?

Pba

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Chciałem zrobić SopMODa na perma ale pojawiły się głosy, że się nie da.

Widziałem 2 filmiki - 1 gościu robił Baron CQB na perma 2 gościu miał pełno itemow na 10 lat a nie na perma.

Z tym że to na amerykańskim.

Co sądzicie?

Bo jak się nie da to robie na 1000 dni :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

No nie wiem, wszystkie itemy które nie można kupić na perma, kupione na 3650 dni zmieniają się w perma, był gdzieś filmik że gościu robił SOP moda na perma i miał, więc sądzę że dalej się da, chyba że Nexon coś pozmieniał.

BTW. Prefiks...

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
1 gościu robił Baron CQB na perma

No zabardzo nie wiem jak ale ok.

Bo epiców się nie da renewalami ^^

SopModa da rade.

(Teoretycznie przedłużysz)

Specjalista
Opublikowano

Bo epiców się nie da renewalami ^^

od kilku miesięcy można epic przedłużać

tak samo jak bronie za GP

a co do permów, to na EU nadal są :)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Bywalec
Opublikowano

Chcę nawiązać do tego:

http://www.youtube.c...u/0/DXo4eKsRbsQ

Oni są po update tym co my mamy dopiero mieć

I gdzieś miałem filmik jak na amerykańskim gościu zrobił sobie B CQB na perma ale nie moge go znaleść

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Chcę nawiązać do tego:

http://www.youtube.c...u/0/DXo4eKsRbsQ

Oni są po update tym co my mamy dopiero mieć

I gdzieś miałem filmik jak na amerykańskim gościu zrobił sobie B CQB na perma ale nie moge go znaleść

dziwne...na filmiku ma sporo rzeczy powyżej 3650D i nie ma perma np. ten m69HE frag.. ja jak go sobie giftałem to zrobił się perm....

może cos jest już pozmieniane po tym jak za dużo permów szło przez LT z GA :) zwłaszcza na amerykańskim CA...;/

ehh.:)

Opublikowano

Sopmoda sie da zrobic normalnie :)

Jak ci nie siadze perm to 3650 dni i ci wskoczy :)

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Bywalec
Opublikowano

Nie wiem. Trzeba się przekonać :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

A nie można napisać do supportu i się dowiedzieć?

dópa!

Opublikowano

A nie można napisać do supportu i się dowiedzieć?

jak im takie pytanie zasadzisz to zanim odpowiedzą to zapuścisz korzenie przy komputerze..

Obecnie da sie zrobić perma z 3650 dni moj kolega niedawno robił ale on przedluzyl na 3900 dni i nie wiadomo czy mu to zniknie :C i tak w przęciągu 3600 dni niewiadomo co bedzie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Da się zrobić na perma 3650 dni, ale jeśli zejdzie ci poniżej 3649 dni zniknie ci perm ;) Sam tak miałem i już nie mam na perma tylko na tyle dni, a co do itemów na perm'a NX mój kolega zrobił M417 SB na perma był znaczek nieskończoności, po Update normalnie miał na 3700+ dni. PERM zrobiony z ilości dni nie jest równoważony kupionemu, który się nigdy nie kończy.

Bywalec
Opublikowano

Hmm sam już nie wiem.

Chyba jednak zrobie na 1000-1500 dni

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Bywalec
Opublikowano

No tak, ale jak przestane grać to konto pewnie na sprzedaż pójdzie :)

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
No tak, ale jak przestane grać to konto pewnie na sprzedaż pójdzie

No więc myśle że wszystko wyjaśnione.

Broń sobie sam ustaliłeś na ile i co.

Jak bd miał pytania zawitaj na PW/GG.

Otworze albo pomoge w problemie

Teraz aby spamowi i powtarzaniu zapobieć .

EOT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...