Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc 5 Flash'ów ? o.O

Jezusx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio grałem z jakimś gościem który miał 5 flash min i sie go pytam jak to zrobił

a on że jest jakiś filmik na yt "5 flash" (filmiku nie ma)

i mi sie przypomniała edycja pliku items.bin w którym można było ustawić żeby famas miał 100 ammo :P

chciałem to sprawdzić ale plik "Warrock File Decoder and Coder" nie działa :/

ma ktoś jakieś pomysły jak to zrobić ? :> (Link do tutu items.bin)

graphic.png

Opublikowano

W hacku Sirosix'a ustaw sobie rapid fire i wyrzucaj flashe trzymając cały czas ręke na myszce (na klawiszu xD) Jeśli dasz na maxa rapid fire wyleci Ci około 5-6 flashy lecz jeśli najmniej to około 3 flash. Sam tak robię. Tak samo jest z ammo, m14 lub adrenaliną. Tylko uważaj, bo czasem możesz mieć Connection from serwer.

Opublikowano

UP najprawdopodobniej bylo to unl ammo poniewaz mozesz wyrzucic 5 px i potem jak wywalasz to juz nie widac tego.Moim zdaniem to unl ammo

Teoria Pana Mat.hias'a jest prawidłowa, zaś Twoja, wręcz przeciwnie.

Aby wyrzucić 3-6flashy potrzebna jest opcja "Rapid Fire", podkręca ona wyładowania amunicji, w tym flashy etc.

Opcję znajdziesz w najnowszym cheat'cie SiroSix'a.

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

Kiedys... to byly czasy modow. Lepsze od kazdego cheata. Moze mial plik juz z kiedys gdzies podmieniony, tera go wrzucil i bum. Ja tak jutro sproboje i zobaczymy...

Opublikowano

Nie musi być to żaden hack, lag itp. Jak wyrzucasz flashe to podczas jego wyrzucenia szybko zmieniasz slot i wyrzuciles flasha, a dalej masz dwa. Nie zawsze to dziala, ale czasem sie uda :-) Ale maksymalnie to chyba 3 się da wyrzucic w ten sposób.

Opublikowano

ja mialem cos takiego ze wywalilem 4 minki m14 ( bez hackow itp. ) to musial byc bug ale nie umiem go powtorzyc :P

Opublikowano

Ale spam się robi :D Było to RapidFire albo UnlAmmo i tyle. Skryptów nie ma, i myślę, że mod mógłby już ten temat zamknąć :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

W Koreanie jeśli wrzucisz 6 slot (powiedzmy np. flash) przytrzymasz lewy przycisk i szybko zmienisz na np. 3 slot (powiedzmy Famas'a) to zabierze Ci 1 nabój i wyrzuci flasha. Mozliwe, że zadziałało to na podobnej zasadzie.

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

jakie hack co do huja? wy to tylko hacki i hacki grać debile nie umiecie, można wyrzucić 5 flashow i med boxow a jak to robić? kiedyś gościu wrzucił taki tut na forum ale ja napisze.Trzeba rzucić flasha i szybko zmienić slot i tak w kółko

Opublikowano

@Up. Może troszeczkę grzeczniej, bo my po składni Twojej wypowiedzi za debila mamy kogo innego :)

Przypuszczalnie flashe były wyrzucane jeden za drugim także o bugu można zapomnieć...

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...