Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielki problem z grą Minecraft

bowwow99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przed chwila sciągnelem minecrafta wersje 1.5 cos tam... i gram (nieznam sie dokladnie) na singlu. No i jest tam (domyślny) ludzik ktory tam kopie. Nie wiem czy to problem gry czy kompa, ale gdy trzymam strzalke do przodu to tak jakby sie gra zawieszala i widac jak on idzie ciagle do przodu, mimo ze puscilem klawisz. Podobnie z myszką, jak trzymam przycick to on kopie, kopie, nawet gdy puszcze myszke to on kopie bo gra sie przycieła. Nie wiem co to jest i dlaczego ta gra sie tak zachowuje. Nie wiem czy dokladnie wytlumaczylem moj problem, ale mam nadzieje ze go zrozumieliscie, I gdy sie gra "przytnie" podczas robienia czegos to muzyka z gry tez tak jakby sie "zawieszala". Prosze o pomoc,

Ps. Nie wiem czy w dobrym miejscu temat napisalem, jak cos to sorry.

Opublikowano

Tak jak pobrałeś z minecraft.net to trzeba mieć konto premium poszukaj na YouTobie/Chomikuj wersji 1.1 No Premium na pewno znajdziesz ;) Myślę że pomogłem. Pozdrawiam MaQiu

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Jestem poczatkujacy w ta gre, i zajmie mi to sporo czasu, a Wy na pewno juz cos wiecie na ten temat. Jesli moglbym Was prosic, to poprosilbym o jakis link bo ja się zabardzo nie znam. A chcialbym chociaz sprobowac w ta gre zagrac,

Edit: strona minecrafta mi nie dziala..

Opublikowano

Tak stronka mi też nie działa ale z tamtą nie ściągaj jak nie masz orginalnego minecrafta ;> A masz może tego starego? tego 1.5? Jak tak to przy wybieraniu nicku pisze : "Force Update" Coś w tym stylu naciśnij to wybierz nick i kliknij Start . Powinno się zacząć updatowanie minecrafta z 1.5 na 1.1.0 ;) Na necie nie widzę tego. Ale jak będę coś miał napisze ;)

@Edit

Może procek lub fps masz mało. Albo poczekaj z 2 minutki na włączonej mapie ona się załaduje i dopiero zacznij chodzić ;)

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...