Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja/nasza grupa

Raiden17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można widzieć po jaką cholerę kolejna grupa typu "przyjmę wszystkich, żeby mieć pełną grupę" ?

Polska ma 129873 takich grup, niby dlaczego ludzie mieliby wybrać akurat Twoją ?

Opublikowano

Ponieważ, moja grupcia jest wyjątkowa. Googlus ty do wszystkiego się doczepisz :(

Bo taka prawda? Grupa jak każda inna, różni się nazwą, opisem i takimi tam bzdurami. Co mi po tym jak wstąpię? Po to tworzyłeś nowy temat by zareklamować swoją "supcio grupkę"? Dołączę i co dalej... hę? Będę tam zwisał na liście tylko, dziękuje dobranoc.

10906.png

Opublikowano

Jeśli nie chcesz się dołączyć to nie musisz, nie każę. Nawet lepiej jak w tej grupie Cię nie będzie po co nam taka zrzęda.

Uświadamiam prawdę, kolego. Nic poza tym.

10906.png

Opublikowano

Totalny spam... Zakładam nowy temat, by się pochwalić nową grupą i pozbierać ludzi. A tam, nie ważne, kogo, byleby mieć najliczniejszą grupę...

Nie rób sobie żartów z MPC, koleś...

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Ale tutaj też się rozkręcił spamik....

Zresztą na MPCforum nie reklamujemy, chyba, że jest do tego specjalny temat- akurat do BFH nie jest on potrzebny więc - Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...