Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto do oddania :)

bykuxd231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie mam dobrego konta na dakorbit :) Był bym bardzo wdzięczny jak by mi ktoś oddał takie konto które nadawało by się do bocenia :) Oczywiście kiedyś się tam odwdzięczę :-) Najlepiej jakiś leonek czy coś nie chcę dużo bo niektórzy maja takie konta a na nich nie latają a mi by się przydało :)

450px-Thank_you.jpg

New%20xd.jpg
Opublikowano

jak chcesz bocic to powiem ci ze tydzien czasu i ja mialem leonka z 16 lf3, 16 b02 full speed i 8 pp i irys jeden wiec jak widac to nie jest nic trudnego takie cos zrobic:) tylko trzeba chciec a nie liczyc na innych.

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy bocenie jest bardzo ryzykowne i szkoda na nie starego dobrego konta. Jeśli chcesz to odpal bota na nowym koncie na noc, rano masz urke na leonka + full napędy i jedziesz z koksem :) Powodzenia

Opublikowano

90zł, 2-4tygodni i masz FE z 50 w profilu :)

Cierpliwości trochę.

Opublikowano

no dokladnie w miecha masz wypasione fe od pchelki zaczynajac a jak zarejstrujesz sie z linka up to jeszcze szybciej

no o ile wczesniej bana nie dostaniesz.

polecam zarejstrowac sie na tym linku poczekac miesiac i bocic, jakby co to tylko warna dostaniesz a nie perma odrazu

Opublikowano

Polecam w wakacje wszystko zrobić , miesiac przed przygotowac se z darkorbit/prezent konto , uzbierac na 2x podwajacz + kbotgg/no gg

Opublikowano

a pomyslales ze sa rozne bugi na kredki dzieki ktorym obstawiasz handel np? kupujesz cdd lasery i oslonki, irki:) ja tak w 2 tyg mam fe golca i 10 profilu a nie staralem sie jakos wybitnie mocno:) dziennie licytowalem ok 5-10 laserow/oslon no i kilka cdd, za reszte urki kupujesz cdd. no i da sie wszystko:) zreszta z pewnoscia sa bugi o ktorych i ja nie wiem jeszcze. wiec bedzie jeszcze szybciej, a do tego kupujesz podwajacz boxow i rabat:)

Opublikowano

powiesz mi jak zdobyć 12mln uri w 2-4 tygodnie ?

Podwajacz, 24/7 + przepisywanie captcha no i 200 k wyciągniesz na dzień minimum do tego vega full speed to jest wszystko co można chyba mieć ale to raczej zajmie z 2 miesiące 12 kk urki ale 6 kk uri idzie uzbierać jednak w miesiąc ;D

Opublikowano

Takich sum nie polecam mieć na koncie , wydawajcie to jakoś chociaż jak wam 500k uri wbije bo takie konto co np. 5kk uri mają to się w oczy rzucają ...

Opublikowano

no to raczej oczywiste ze nie bedzie nikt zbieral nie wiadomo po co tej urki tylko na bierzaco wydawac w pp oslonki i inne bajery. zawsze to pomocne w boceniu jest:)

Opublikowano

no to raczej oczywiste ze nie bedzie nikt zbieral nie wiadomo po co tej urki tylko na bierzaco wydawac w pp oslonki i inne bajery. zawsze to pomocne w boceniu jest:)

Są tacy którzy np. zostawiaja na wakacje na dedyku , i sprawdzajo se przez laptopa czy cos w hotelu i tak im sie boci w nieskonczonosc ...

Opublikowano

no chyba ze tak, tyle ze ostatnio to co rusz sa aktualizacje itp i sie bot resetuje wiec takie cos sie nie sprawdzi:) ja w wakacje 1 konto mialem gdzie dobilem do 1 mln uri:) laptop chodzil z wlaczonym botem na 3 konta chyba prawie nonstop no i wyrwalem tam bana a mialem juz 24 dni;/ tyg puzniej i bylby luz ale 2 inne konta przetrwaly;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...