Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CCX Czy Murcelago ?

Matejko07J

Need For Speed World  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który Samochód Lepszy ?

• Koenigsegg CSS
    • Lamborghini Murcelago LP640

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest CCX nie CCS:D

Co do tematu: Moim zdaniem lepsze Murcielago ponieważ,ma lepszą sterowność i jest dużo tańsze,a po włożeniu części spokojnie dorównuje CCX.Fakt;CCX ma lepsze osiągi ale nie zawsze to się liczy.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Ja mam CCX i Murcielago.Murcielago ma lepsze prowadzenie od ccx, a ccx prędkość maksymalną i przyśpieszenie.Ja bym wybrał ccx.

userbar-37201214173340dawidds01minipolska.png
Opublikowano

Pozwólcie, że sie jeszcze wtrące. Ja stoje murem za lambo, bo ono z łatwością pokona ccx. Bo po prostu ccx jest słaby. Ja mam oby dwa i uzywam lambo, a ccx sie kurzy.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Hah.!Aż mi się nie dobrze robi jak to piszecie.CCX to najgorszy samochód jaki może być Z T3 Mucika jest o 100% Lepsza.Może i ma większe osiągi CCX ale jest dużo dużo...Słabszy.Tak samo macie z BMW M3 GTR za SB ma lepsze osiągi niż te za kasę.A jak już większość się przekonała Te za Kasę jest lepsze . :)

Opublikowano

Ja bym wybrał CCX, nie mam z nim szans moim porsche 959 a z murcielago wygrywam częściej.

Daj lajka jak pomogłem :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...