Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co kupić

SZOKAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wracam do ca po długiej przerwie ponad 2 miesiące i wbilem wczoraj CSM ten lvl co morzna kupic pp19 i zastanawiam sie co polecacie

PP-19

FS2000

prosze o szybką odpowiedz i ja uzasadnic jeśli ktos potrafi i daje like

Opublikowano

Z tego co wymieniłeś to weż pp19 bo na to to potrzeba tylko szybkości :D

a jeśli jeszcze niezbyt dobrze grasz to weż broń z niskim recoilem czyli M4A1

tania, od niskiej rangi i dobra :) a z SMG i tak najlepsze jest P90 lub UMP <-- za gp oczywiście :)

sygnayr.png
Opublikowano

Bież pp19 65 naboi w magazynku jest boskie ^^.

podczas gdy inni ładują bron ty dalej nawalasz w nich co zwiększa szanse na killa

Z SMG polecam ci P90 takie banie z niej siadają że warto ją mieć i 50 naboi jest równierz atrakcyjne

Z AR FS2000 jest niezłe ale za podobną stawke możesz kupić G36E z bardzo dobrym scop'em i 1vs1 np na sectorze powinieneś wygrywac z każdym ponieważ gietka ma dobre obrazenia.Dobrze sie z niej strzela na scopie waląc serią po 3-4 strzały

Zapraszam do lektury

http://www.mpcforum.pl/topic/446508-tut-opis-broni-typu-ar-za-gp/

http://www.mpcforum.pl/topic/448151-tut-combat-arms-bronie-typu-smg-za-gp/

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

FS2000 - gralem tym i jakoś średnio mi się ta broń podobała, zależy kto co woli, jak ogarniasz duży reciol to weź G36E, jeśli nie, to bierz M4A1.

PP19 - Bardzo dobre SMG z dużym magazynkiem, na Death Roomie znakomicie się nią gra, oprócz niej równie dobre jest P90.

Specjalista
Opublikowano

PP-19 bierz jeżeli lubisz rushować

a jeżeli lubisz przykampić za skrzynką itp to lepsze FS2000 z kolimatorem itecha

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

FS2000 lepsze + kolimatorek ten od MSG2. Gra się tym lepiej niż m416 CQB i kicka nie dostaniesz.

No i do tego na BackPack B PP-19 + ten sam kolimatorek i tłumiczek od MSG2. Jak ci się ammo w FS skończy to szybko PP wyciągasz i gościa dobijasz. Ja tak grałem i staty dobre. No chyba że wolisz coś tańszego to równiie dobre jest MP5A4 + kolimatorek i tłumik też ten od MSG2. Też kosi.

Zrobię chyba tutek jak znajdę trochę czasu czym dobrze grać. I czym można sobie zastąpić bronie za NX brońmi za GP. Tak ja mówie FS prawie takie samo jak CQB. Tylko że celowniczek musisz dokupić.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...