Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Itemshop Na Wingm

TakNie2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od paru dni zastanawiam się skąd niektórzy biorą tyle kd na serwie Wingm. Dowiedziałem sie że jest jakiś bug, czy ktoś go zna? I mogłby go podać tutaj lub na pw?

Opublikowano

Weź mnie tutaj kurwa nie obrażaj od jakiś dzieciaków, bo chuja o mnie wiesz. Nie wiesz ile mam lat wiec sie kurwa nie udzielaj.

Up. "idioto" to sobie do kolegów możesz mówić nie do mnie.

Opublikowano
Weź mnie tutaj kurwa nie obrażaj od jakiś dzieciaków, bo chuja o mnie wiesz. Nie wiesz ile mam lat wiec sie kurwa nie udzielaj.

Up. "idioto" to sobie do kolegów możesz mówić nie do mnie.

widac ile masz lat jak takie rzeczy pytasz i były juz takie tematy -,-

Opublikowano

Przyszedłem tutaj tylko z pytaniem, a tutaj kurwa widzę że każdy obrażać mnie musi od razu.Po twoim ilorazie inteligencji widać ile Ty masz lat.

Opublikowano
Przyszedłem tutaj tylko z pytaniem, a tutaj kurwa widzę że każdy obrażać mnie musi od razu.Po twoim ilorazie inteligencji widać ile Ty masz lat.

ta ty tylko tutaj przyłażisz z pytaniem i nie "obrażam się " (zal) tylko wkurwiam się jak takie coś widzę.....

ale weź troszkę pomyśl i zastanów się czy warto pisać takie tematy.

Nikt ci nie odpowie bo traci tylko na tym ta osoba zarabia (chodzi mi o sklep w metku)

Opublikowano

Najpierw poszukaj w google itp najlepiej na FORUM ,,SZUKAJ'' I nikt cie nie obrazi za ciemnote '-' :X

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

• Dodaj nową pozycję...