Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Darmowe P4FF (BFH,BFP4F)

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile dostaniemy Fundsów ?

Otrzymamy 2k punktów.

Co muszę zrobić ?

Zalogować się na podanej stronie i wejść do gry.

Jakim kontem ?

Kontem tym samym jak w BF.

Kiedy przyjdą BF ?

Nie wiadomo, może dzisiaj, może za parę dni.

Gdzie przyjdą BF ?

Na mail przyjdzie nam kod.

Link:

http://newsletters.ea.com/2012/P4F/LOU_WINBACK_FUNDS/pl/

Źródło: Gracz wodzumc

Opublikowano

Jaram się. Dzięki za info. :D Nooo, czekam na moje fundsy. W sumie to jest jakby 5zł, bo 4k mamy za dychę, 4:2=2 10:2-5. Najs. Lajk leci. :P

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Nie mam bladego pojęcia, nawet nie wiem, jakim cudem niektórym to przychodzi, niektórym nie. Ogólnie ta oferta jest dość zamotana i nie bardzo można się połapać.

Opublikowano

Odbierz swe nagrody

Oto jak możesz odebrać darmowy zestaw startowy i 2000 funduszy Play4Free: Aby wykorzystać każdą ofertę, przejdź na stronę internetową, zaloguj się do swojego konta EA i wpisz kod po prawej stronie ramki z tekstem "Wykorzystaj kod"

Kod zestawu startowego: %%EU_CUSTOM_1%%

Kod do 2000 funduszy: %%EU_CUSTOM_2%%

Mi się zdaje, że te ww kody trzeba wpisać do tej rami ( w załączniku). Lecz po wpisaniu kodu wyskakuje komunikat, że kod jest nieprawidłowy.

post-491712-0-98595100-1328029165.png

Opublikowano

Kod zestawu startowego: %%EU_CUSTOM_1%%

Kod do 2000 funduszy: %%EU_CUSTOM_2%%

Na pewno nie te kody masz wpisać. :D Przecież jest napisane, że kody przyjdą na e-mail. A co to za różnica, gdzie wpiszesz ? Myślę, że nie ma żadnej (99%).

1389638202-U295319.png

Opublikowano

THX ZIOMEK

I widzicie .! Na Googlusia zawsze można liczyć.

Dlatego apeluje do was Forumowicze dawajcie Mu Lajki gdzie sie da,

zasługuje na to.

35684.gif

b7fc7150386b39e1289a965.png

Pomogłem? Daj

likexf.png w tym poście.

Przyda się. !!THX!!

Opublikowano

Na pewno nie te kody masz wpisać. :D Przecież jest napisane, że kody przyjdą na e-mail. A co to za różnica, gdzie wpiszesz ? Myślę, że nie ma żadnej (99%).

Gdzie jest napisane, że kody przyjdą na e-mail?

Opublikowano

Gdzie przyjdą BF ?

Na mail przyjdzie nam kod.

Googlus napisał. Co Ty czytać nie umiesz, Raiden ?

@up

Podane wyżej kody są nieprawidłowe.

No bo to nie są kody ! KODY PRZYJDĄ NA MAILA !

I widzicie .! Na Googlusia zawsze można liczyć.

No nie bez powodu Googlus ma tytuł mentora. Myślę, że wiesz, kto to chociaż jest...

1389638202-U295319.png

Opublikowano

@UP

Patrzenie na źródło informacji nie boli...

Zauważ, że on się tego nie dowiedział z jakiejś strony...

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Hmm, chyba za późno ogarnąłem, bardzo Was przepraszam, ale na dole strony jest napisane:

* Oferta jest dostępna dla obecnych na dzień 30 stycznia 2012 subskrybentów gry Lord of Ultima i można z niej skorzystać tylko jeden raz. Kod ważny do 29 lutego 2012 o godz. 23:59:59 czasu PST. Kod do funduszy Play4Free wykorzystuje się na 2000 funduszy Play4Free

Czyli chyba dla tych, którzy do 30 stycznia mieli swoje konto w Lord... Jednak nic nie jest przesądzone, gdyż z tego co wiem, jedna osoba dostała kody po dzisiejszej rejestracji. Zobaczymy, jednak radzę się nie napalać. Cała oferta jest dosyć zamotana.

To niech Googlus napisze, da link gdzie jest tak napisane. Jak napisze, że na rynku kartofle za darmo rozdają to też w to uwierzysz?

Dowiedziałem się od konkretnej osoby, po co źródło, skoro strona jest w 100% wiarygodna.

Opublikowano

Poczekamy, zobaczymy. W ogóle ta gra jest niedopracowana. Zagrałem w nią chwile i tyle błędów w pisowni. Np.: w dołączonym prze zemnie załączniku zamiast słowa 'użyć' pisze 'użić'.

Opublikowano

Poczekamy, zobaczymy. W ogóle ta gra jest niedopracowana. Zagrałem w nią chwile i tyle błędów w pisowni. Np.: w dołączonym prze zemnie załączniku zamiast słowa 'użyć' pisze 'użić'.

Polskie tłumaczenie ogólnie jest beznadziejne i nie wiem jakim cudem ludzie mogą na nim grać.

@Top

Nie, nie dostałem. Teraz szukając po oficjalnym forum widzę, że ludzie też spamują o tym kodzie na 2k, niektórzy piszą, że dostali, niektórzy nie.

Ogólnie chodziło o to, aby w dniu 30 stycznia mieć powiązane konto z Lord... Spam na wszystkich forach, głównie nagielskich, jak się czegoś dowiem to dam znać.

Opublikowano

czyli kto niemiał konta przed 30 stycznia nie dostanie?/

Na to wygląda, zastanawia mnie tylko, dlaczego nawet Ci, którzy mieli konto nie dostali rzeczonych 2k Fundsów. Kolejny fail EA ?

Opublikowano

A może ten kod można użyć raz na jednym koncie. Trzeba się spytać kogoś kto dostał 2k fundsów o ten kod. Może się da. Warto spróbować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...