Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Wp Czy Mental

dawwdasdwda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy moglby mi ktos poradzic kto jest lepszy do expa: sura wp czy woj mental? Pomijajac to ze sura wp jest zbugowana z cofkami. Bedzie pelno 5

Monastyr: Wojownik Mental 57. Silne M5 Duchowe M2 tapniecie M1 reszta 1 off

Monolit wojownik Body 42lvl. Aura M9 Berek M1 reszta 1 hack

Grymuar: Ninja daggers 42lvl. Wirujacy M2 Zasadzka M1 szybki 3 reszta 1off

Longjuyt2: Ninja daggers 72lvl. Wirujacy P Zasadzka P Szybki P chmura M1off

Longjuyt2: Woj body 75lvl. Aura G1, 3stronne M, Wirek M1, szarza M1,berek 6ON

Opublikowano

moim zdaniem sura wp jesli ma rozwiniete skille ostrze oraz zbroje gdyz ostrze jak aura a ochronka jak silne;] troche mentala toche bodyego;P Prawda ze sura wp jest beznadziejna w pvp ale jak macie 30% na krytyka to wtedy ciezko jest ja pokonac;P no i do sury jest tansze eq;]

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

sura wp jest połączeniem bodego i mentala i do tego ma strach

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Jak bym miał grać surą to tylko bm, na twoim miejscu wziął bym mentala ;] silne i robisz co chcesz -.- a po za tym wojownik ma w sobie to coś ;D

Te tematy to w dyskusji ogólnej. ;d

Opublikowano
WP dobry choc i tak nie gram surą ale z 90 int i czarowanym ostrzem na g1 dawalo mi 800 ataku

Ja pierdole.......Ty naprawde spamisz czy udejsz glupiego ?..........Ja z full int + sila.....Egzo +9 lub bojowym +9 dawalo mi ostrze na g1 ( w opisie skilla ) ponad 400 ;].....Wp to kox na wysokich lvl, wiem co mowie.....Dodali wlasnie hwang na zzyt2 i przejebali ;/.......Bo wp walczy glownie mieczem ;]...Naprawde, wiem jaki ma wysoki pozniej dmg ;]

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Zdecydowanie polecam surke WP do expa..

Kumpel grał własnie wp'kiem zrobil sobie cale eq na +9, czarna magia szpon nimfa bojowy egzo na 9 bizuteria na 9 itd...

Wbil 92 lvl, skille na P..

Jak zaczalem grac tym surkiem to nie chce mi sie wracac na mojego woja;D

W cz. lesie. bierze po 3-4 grupki zlych zielonych na klate i wybija to lekko potując;D

Pozdrawiam;>

Opublikowano
Ja pierdole.......Ty naprawde spamisz czy udejsz glupiego ?..........Ja z full int + sila.....Egzo +9 lub bojowym +9 dawalo mi ostrze na g1 ( w opisie skilla ) ponad 400 ;].....Wp to kox na wysokich lvl, wiem co mowie.....Dodali wlasnie hwang na zzyt2 i przejebali ;/.......Bo wp walczy glownie mieczem ;]...Naprawde, wiem jaki ma wysoki pozniej dmg ;]

fajne eq miałes-.- ja na qyyt2 z czarowanym na P

90int i kolcami na 42+9 hms +12int tarcza+12int miałem +960ataku jezli sie nie myle defa +200+ w ochrone

polecam ninje xD a tak to wp

fs.png

Opublikowano

Ja bym radzil mentala silne na g1 dobry dwurecz i jazda. Tyle ze jak kazdy wie ze wojownik to jest skarbonka bez dna.

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano
Ja bym radzil mentala silne na g1 dobry dwurecz i jazda. Tyle ze jak kazdy wie ze wojownik to jest skarbonka bez dna.

Właśnie woj dużo kasy "zjada" grałem kiedyś mentalem ale no cóż niewiem jak ludzie mogą nim grać strasznie wolny jedynie bojowiec go ratuje i drogie KU

Moje gg://8312187

Prośba o pisanie linków w

UP na przeklej.pl

Rozdaje zaproszenia na lockerz.com

Gość Mounthains
Opublikowano
jak panowie Up polecam WP bo tanszy i mocniejszy w pvp :]

lol? Mental jak z duchowego na p walnie to włazi ci polowa życia

Opublikowano

Kazdy ma swoje upodobania. Ale to zalez jak z kasa stoisz jezeli jestes typem osoby ktoraz zawsze ma duzo kasy to radze mentala. A jezeli zazwyczaj masz nieduzo yang to rob wp.

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano
lol? Mental jak z duchowego na p walnie to włazi ci polowa życia

każda postać ma taką magie sura wp ma uderzenie palcem bardzo duży dmg czas ładowania 7sek bez bonów naszybkość zaklecia do tego ma rozproszenie magii na P ma na rozproszenie ponad 60% a jak wiadomo mental bez silnego to nie mental do tego strach i smoczy wir

UP na przeklej.pl

Opublikowano

ja bym wzioł mentala lebsza stal w wygladu a wogóle to najdrosza postacią jest body dlaczego drogie ku durzo potek idzie a wp niby fajna ale jak masz skile baradzo bobrz rozwinięte mentalem to z silnym m1 morzna wbić 70 lvl a wp się obesra jak nie wbije ochronki na g ale to jest moje zdanie

Opublikowano

up@ ta ale zbroje i niektore bronie to i dla mentala i dla bodiego a ze na PL aura 1kk na monku a silne okolo 700 to gowno

Najlepszy jest ninja 50+ xD na privach 70+ wymiata z dobrym eq

fs.png

Opublikowano
ja bym wzioł mentala lebsza stal w wygladu a wogóle to najdrosza postacią jest body dlaczego drogie ku durzo potek idzie a wp niby fajna ale jak masz skile baradzo bobrz rozwinięte mentalem to z silnym m1 morzna wbić 70 lvl a wp się obesra jak nie wbije ochronki na g ale to jest moje zdanie

a grałeś kiedykolwiek jaką inną postacią niż mental

Sura wp niema żadnych ochronek ma czarowaną zbroje na P daje 200defa czarowane ostrze na P daje 820dmg strach -40% dmg przeciwnika smoczy wir 4500dmg na P Palec 5500 na P rozproszenie 3800na P do Tego 60% szansa na rozproszenie magii Powiem że bardzo łatwo wbić surą sklie na g bardzo tanie KU

Teinna - masz racje a ludzie którzy nie grali nigdy więcej niż jedną postacią to się"bardzo znają" i niech lepiej się troche douczą

UP na przeklej.pl

Opublikowano

Realia PL:

Sura WP(wbiłem 46):

+tanie ku

+piosiada skill o IDENTYCZNEJ mocy jak aura(te 800 dmg, to tak naprawdę ok. 600, bo na privach spolszczeniu pokazuje więcej niż dodaje), który dodatkowo dodaje hp

+posiada czarowaną zbroję(które w połączeniu z odbiciem smoka jest jako 2gie dmg) i strach(który działa "antylurująco").

-nie może ubrać broni 2ręcznej

-ciężko znaleźć eq

-buildem pvm jesteśmy beznadziejni w pvp

Woj Mental(wbiłem 42):

+posiada silne ciało, które jest znacznie silniejsze od cz. zbroi, na G nie upadasz.

+może ubrać broń 2ręczną

+łatwo dostępne eq

-drogie ku

-jest NUDNY.

-słabsze dmg

Na privach wygrywa Mental, bo nie ma zbugowanych skilli. Jednak na privach ja bym wybierał bodiego ze skillhackiem, który jest zabójczy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I ty masz 17 lat ?.....Nie bede pokazywal innych bledow, ale.....Po 1 sila czarowanej zbroi jest szansa na odbcie fizycznego ataku..Jebniesz w mnie 10k, a bede mial na P mroczna ochrone i masz 5k z tego....Czyli 50% szansy sa odbicie.....Def ?......Od czego jest rozproszenie....?....Sam dedalem sura wp z 90 lvl i 5x G ;/.....Wojow na serie skilli.....Strach dziala na skille, ale tylko na chinskim cliencie lub launcherze, tak samo czarowana zbroja......Chcesz zobaczysz Wp z All skillami na P, a mentala z all na P ?........Jak ktos ma dostep do komend, to moze wpisac na 999 sily itd.......Czyli duchowe jednie z 20k bez krytyka..

Up@

No i ?....Krytyk rlz....

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...