Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[QMartwy Launcher

Farion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zainstalowalem dzisiaj WOT i mam martwy launcher.. Tzn ze wlaczam launchera, i caly czas jest zębatka na środku i nic sie nie dzieje... Ani nie ładuje pasek pobierania ani nie da się kliknąć play... Prosze o pomoc. W rejestrze nie mam folderow [] ani L.

Varioth.png

Jeżeli Ci w czymś pomogłem, lub spodobał Ci się mój post proszę o "Lubię To"

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/449257-tut-nieaktywny-launcher/

To powinno pomóc. Dodam, że powinny (w przyp. Win7) w tym folderze być dwa pliki:

(Domyślna) typ REG_SZ

i

Security Save typ REG_DWORD

I to w głównym folderze zones a nie w jednym z folderów 1,2,3,4.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

@ 2x up.

Robilem juz conajmniej 2 razy i nic :/

@up

W rejestrze nie mam tych folderow ani "[]" ani "L" :/

Jeszcze raz -prosze o pomoc! Odkryłem za to cos innego: mozliwe ze jest to spowodowane interakcją formantu activeX. Przed włączeniem launchera wyskakuje

mi to:

http://desmond.image....jpg&res=medium

Przed włączeniem kilku innych programików takich jak: Instalator Combat Armsa/ Launcher aktualizujacy gre Combat Arms takze wyskakuje takie okienko, oraz takze nie wyswietla wiekszosci rzeczy ktore powinno.

No prosze was! Pomożcie

Wiem ze spamuje... Przepraszam xD Ale bede tak dopoki mi nie pomozecie xD

Warn za spam, przepraszanie ci nic nie pomoże. Czekaj spokojnie na odpowiedź ;)/// Oban

Przepraszam Oban xD To byl ostatni raz ;)

Varioth.png

Opublikowano

Mam... Zainstalowalem teraz nowsza wersje dla pewnosci i dalej nie działa...

Varioth.png

Opublikowano

Launcher korzysta z Internet Explorera - zaktualizuj ten programik jeśli możesz lub przywróć wartości domyślne.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

@Up

Ok, sprobuje. A nie da sie zmienic tego tak, zeby korzystal z firefoxa? Ide zrobic tak jak powiedziales i za chwile zdam raport :P

@Edit - Niestety, zrobilem to co kazales i nic to nie dało :/

Varioth.png

Opublikowano

Ale czemu tak zależy ci na launcherze? Żeby 'grać w grę' wystarczy odpalić plik WorldOfTanks.exe. Wszelakie patche widać będziesz musiał ściągać ręcznie.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/449257-tut-nieaktywny-launcher/

To powinno pomóc. Dodam, że powinny (w przyp. Win7) w tym folderze być dwa pliki:

(Domyślna) typ REG_SZ

i

Security Save typ REG_DWORD

I to w głównym folderze zones a nie w jednym z folderów 1,2,3,4.

Mógłbyś powiedzieć gdzie w win 7 szukać tego pliku w rejestrze? W zones mam dwa pliki bez [] i L jak i w plikach 1,2,3,4 również nie mam [] i L? A luncher padnięty!

Opublikowano

Hmm jeżeli masz martwy launcher.. Miałem to samo, że miałem 0 plików w folderze z grą... To wina tego activeXa miałem antyvirus Viper i usunął mi pliki z gry. Po uinstallu tego activeXa powinno Zadziałać ;d, Nie które antyvirusy są tak zaprogramowane że gry z torrentów oraz inne pobrane z internetu.. bo co? Ponieważ activeX, Viper i kilka innych blokuje dostęp do tych gier... Odinstaluj antyvirka odinstaluj/zainstaluj wota, I zobaczmy. Jeżeli co zainstaluj innego antyvirka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...