Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy z pingiem

a.silva97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem że gdy wchodze na crossfire eu to mam ping 118. A miałem ok. 43. Zaczeło sie to od 2012-01-27 o godzinie ok.18. Prosze o pomoc.

Stop ACTA!!!

Opublikowano

Kompa mam PRO (nie pytac sie o szczegóły) win7 neta mam 6mb/s. neta mam z TP. wiec o co tu chodzi? bylo tak dobrze ;p zawsze sie musi cos popsuc.

Stop ACTA!!!

Opublikowano

Niedowidzacy w sesie że? chcialem ci podpowiedziec zebys mi mogl pomuc rozwiazac moj problem. Wiec prosze naprawde o pomoc. Nie wie, co jest? ich wina? a moze cos z mojej strony? jak wbijam na room inni maja normalny ping.

Help me!!!

Opublikowano

A ja mam taki problem, że mam podobne pingi nawet czasami dochodzi do 200 :O nie daje się grać. :/ Mam radiówkę 2MB ( w nocy 4MB ) połączoną przez WiFi do routera i brat na kompie ma tak samo połączenie. On gra ma ping około 30 i mniej, ja gram - 120-200 :/ Co jest ? Może to być spowodowane sprzętem komputerowym i specyfikacją ? Dodam, że ja mam lapka, brat kompa.

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...