Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Event] Operation: NEMEXIS HQ

ILoveVomitI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W związku z nowym patchem i nową mapa nexon oczywiście dodał dość ciekawy event...polega on na tym, że za przejście nowego FT na poszczegulnych trybach (normal,hard,extreme) będziemy dostawać takie o to nagrody:

120125_table_1.gif

pozdrawiam

iLove.

@edit.

niestety nie będziemy dostawać tego za każdorazowe przejście poszczegulnego trybu...1 nagroda za przejscie trybu...i nie codziennie tylko raz w tym tygodniu w którym trwa event...

ehh.:)

Opublikowano

Dziennie jak raz skoncze np normala, harda i extrema to dostane to odrazu ?

Czy ile muszę czekać?

nagrody dostaniesz 1lutego...podczas konserwacji..

@down

tak ;)

Opublikowano

Czyli dostane wszystko x6 jak dziennie przejdze po razie ? :D

Tak, jedna nagroda dziennie za jednorazowe przejście poszczególnego poziomu trudności, nawet fajny event ;).

Opublikowano

A nie wie ktos czy bedzie jak z foxem , jak sie przejdzie extreme to zalicza wszystkie 3 poziomy.Bo troche mi sie nie widzi przechodzenie ft na normal i hard ;/

Opublikowano

A nie wie ktos czy bedzie jak z foxem , jak sie przejdzie extreme to zalicza wszystkie 3 poziomy.Bo troche mi sie nie widzi przechodzenie ft na normal i hard ;/

Nie, każdy tryb trzeba przejść osobno by dostać daną nagrodę, przejdziesz Extreme, dostajesz nagrodę za Extreme i tak dalej.

BTW. Nexon przedłużył patcha o 5 godzin, do 14-,-

Czyli pewnie pogramy dopiero gdzieś około 15.

@DOWN

No to lipa ;(

Opublikowano

Note: - Only the rewards shown on the chart above are attainable when cleared the corresponding

mode throughout the event period.

(Ex. Only 1 Black HiSec Key will be awarded even if a player clears NORMAL MODE more than

once throughout the event period.

Tłumaczenie: Przykład tylko 1 czarny klucz dostaniemy nawet jeśli gracz przechodzi tryb więcej niż 1 raz podczas trwania całego eventu.

hah polityka nexona jest taka sama jak tuska, to by było za fajnie jakby dawali te 6 kluczy itd. -,-

Specjalista
Opublikowano

Czyli dostane wszystko x6 jak dziennie przejdze po razie ? :D

nie dostaniesz tylko po 1 nagrodzi, ludzie czytajcie te czerwone podpisy pod eventami :)

(Ex. Only 1 Black HiSec Key will be awarded even if a player clears NORMAL MODE more than

once throughout the event period.)

- All rewards will be distributed on February 1st, 2012 during the weekly maintenance.

a to oznacza że nawet jeżeli będziemy kilka razy przechodzić to i tak dostaniemy po 1 nagrodzie

1 lutego podczas przerwy konserwacyjnej

autor tematu powinien to zawrzeć w temacie

mogliby dać troszkę trudniejszy event, np przejść extreme z 10 razy za kalika specjalist case,

co to za trudność przejść raz, tym bardziej że w daily jobach były te party tokeny (sam mam chyba ponad 100)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

nie dostaniesz tylko po 1 nagrodzi, ludzie czytajcie te czerwone podpisy pod eventami :)

a to oznacza że nawet jeżeli będziemy kilka razy przechodzić to i tak dostaniemy po 1 nagrodzie

1 lutego podczas przerwy konserwacyjnej

autor tematu powinien to zawrzeć w temacie

mogliby dać troszkę trudniejszy event, np przejść extreme z 10 razy za kalika specjalist case,

co to za trudność przejść raz, tym bardziej że w daily jobach były te party tokeny (sam mam chyba ponad 100)

zawarłem to w temacie..tylko źle..myślałem że codziennie za 1 przejście 1 nagroda a nie 1 za cały tydzień nawet jak 50 razy się przejdzie...;/eH

Opublikowano

Zaraz zaraz. To znaczy, że jak przejde normala, harda i extreme codziennie to dostane po kilka kluczy i kilka tych skrzynek a koniec?

@down

kurwa a mialo byc tak pieknie...

beznazwygr.png

Opublikowano

Zaraz zaraz. To znaczy, że jak przejde normala, harda i extreme codziennie to dostane po kilka kluczy i kilka tych skrzynek a koniec?

Każdą nagrodę dostaniemy tylko raz za przejście na poszczególnym poziomie trudności, i nie codziennie za jednorazowe przejście, tylko 1 raz w ciągu trwania całego eventu, ach ten Nexon...

Opublikowano

Note: - Only the rewards shown on the chart above are attainable when cleared the corresponding

mode throughout the event period.

once throughout the event period.

Tłumaczenie: Przykład tylko 1 czarny klucz dostaniemy nawet jeśli gracz przechodzi tryb więcej niż 1 raz podczas trwania całego eventu.

hah polityka nexona jest taka sama jak tuska, to by było za fajnie jakby dawali te 6 kluczy itd. -,-

Tak jakby było 6 Transport Lockerów to byłA by bajka... Taki sam event jak z desert foxa :* Ale chociaz wpadnie jeden kluczyk i locker ^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wytłumaczy mi to ktoś ?

Czyli zagram np. dzisiaj 3 FT . Normalna , Harda , Extreme i tego 1 lutego

dostane Black Key'a ? Tokeny i Transportery ??

@edit

W CA idzie juz Patch :D

Czyli będzie można już normalnie grać ;^

marihuana_synatura.png

By Mee ;**

Opublikowano

Wytłumaczy mi to ktoś ?

Czyli zagram np. dzisiaj 3 FT . Normalna , Harda , Extreme i tego 1 lutego

dostane Black Key'a ? Tokeny i Transportery ??

Dokładnie tak, ale tylko raz, czyli że np. nawet jak przez następne dni będziesz je przechodził, to tylko raz dostaniesz te itemy.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

A ja mam pytanko.

Ze względu na to że nie wbije na CA.

Niech ktoś mi powie ile exp leci (bez passów) na extreme ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...