Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ładowanie nx

L3xXuSeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden z moich znajomych ma mały dylemat! Poleciłem mu

http://www.mpcforum.pl/topic/273351-tut-jak-kupic-nx-przez-paysafecard/

Ale jego problem jest trochę bardziej skomplikowany! Mianowicie chodzi mu o łączenie tych kart!

Będzie kupował 3x 100zł! Z każdej załaduje nx za 20EUR no i coś na tej karcie zostanie.

Jeśli z każdej z tych psfc zostaną mu resztki to może je połączyć ze sobą ? Wtedy powstanie mu

nowa karta psfc z innym osobnym numerem! Prosiłbym o krótkie wyjaśnienie co i jak. Like polecą

sygnayr.png
Opublikowano

Gdy wykorzysta jedną kartę zostanie mu powiedzmy 20 zł i na drugiej też 20 zł , to wybiera opcję np za 5 Euro i podaje tam 2 numery( ma kilka pól na to):

asdasdasdasdtc.png

Podaje po kolei kody , i może kupić za pozostałą sumę NX. Nie dostanie osobnego numeru, wpisuje po kolei stare.

kucyksygna.png

Lubisz to?

Opublikowano

uzyj super glue zeby

je połączyć ze soba

:D nie no ale tak na serio to wez jak up powiedzal ale ja dodam to ze jak mu zostaje mniej juz nie da rady za te 5 eury i bendzie po karcie

Opublikowano

Ja zawsze jak mam kartę i coś na niej zostaje to przy drugim doładowaniu podaje numer pierwszej (by ją do końca zużyć) a później drugą nową..

Żadna końcówka się nie marnuje i jest wykorzystana przy następnym doładowaniu

BrutalusPL.png
Opublikowano

A np jeśli teraz on kupi jedną kartę to posiada ona jakiś termin ważności ?

Czy np może z tą kupioną poczekać z miesiąc i kupić drugą ?

sygnayr.png
Opublikowano

A te karty to pisze w euro to za złotówki mam jak na kursie walut płacić grosz po groszu?

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

No musisz na necie zobaczyć jak aktualnie stoi EUR i przeliczyć np 30EUR x (aktualna cena) i wychodzi ci za

ile musisz kupić kartę psfc :)

sygnayr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...