Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] SH TeleHac, Skill speed DOWNLOAD

damianwwdw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może mi ktoś wyjaśnić co to jest to Pick-UP (pet)??

Najlepiej jeżeli ktoś by wytłumaczył wszystkie funkcje co i jak to działa

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

może mi ktoś wyjaśnić co to jest to Pick-UP (pet)??

Najlepiej jeżeli ktoś by wytłumaczył wszystkie funkcje co i jak to działa

To znaczy założyć/zdjąć peta chyba. Co nie?

@A ja mam pytanko: Jak włączam skaner hp nie pokazuje hp wroga

Wie ktoś jak to zrobić?

Opublikowano

Nom właśnie mam taki sam hack od paru dni tylko że po polsku ale na windows 7 nie działa a na XP działał jeśli ktoś ma windows 7 64bit niech powie jak go załączyć bo mi nie chodzi:)Z góry dziękuje:)

Opublikowano

Fajnie tylko tego pobrać się nie da bo trzeba mieć prenium

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Ok ale jak go ustawić bo niby ustawiłem i nie reaguje

Jak go uruchomic ustawić bo mi nie chodzi :/

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

ktoś pomoże ?

Mój komputer:

Opublikowano

I co nikt nie odpowie mi ?

Mój komputer:

Opublikowano

Odpalasz bota, nastepnie LC. Przechodzisz Hacks. Pierwszy suwak odpowiada za szybkosc ataku drugi za szybkosc biegania trzeci za zasieg. Musisz zaznaczyc ten kwadracik po lewej str.

Reszty chyba nie trzeba tlumaczyc

titan.jpg
Opublikowano

Odpalasz bota, nastepnie LC. Przechodzisz Hacks. Pierwszy suwak odpowiada za szybkosc ataku drugi za szybkosc biegania trzeci za zasieg. Musisz zaznaczyc ten kwadracik po lewej str.

Reszty chyba nie trzeba tlumaczyc

Dzięki. Nie zaznaczałem tylko kwadracika.

Opublikowano

cos zaczelo chodzic ale speed hack napewno nie. chodzi o atack bo nastawiam na 20 a to mi wali nie wiem jak ,jakby chciało a nie mogło . Reszte ok prócz tego że jak włącze hacka i co kolwiek robie w grze to wyskakuje okienko help i mruga i mruga. Może ktoś pomóc?

Opublikowano

Widać kto jest nowy w używaniu wszelkiego radzaju hacków/trainerów/wspomagaczy ^^

Więc zacznijmy od tego że jest opcja języka w ostatniej zakładce i można ustawić sobię język polski.

W zakładce Hack mamy opcje szybkości ataku, szybkości biegu, zasięgu.

Prędkość ataku- mamy standardowo ustawione na 8 i prawdopodobnie jest to najlepsza opcja. By atakować szybciej wartość tą ZMNIEJSZAMY a nie większamy, bo im większa tym wolniej będziemy atakować. Nie może być też ustawione zbyt mała wartość bo dc gwarantowane.

Prędkość ruchu- tu standardowo jest chyba ustawione 12 i powinno nam wystarczyć, im WIĘKSZA wartość tym szybciej biegamy. Naturalnie gdy będzie za duża to dc.

Zasięg- standardowo u mnie było 25 lecz nie działa mi ta opcja. Używając innego hacka wiem że wartość ta powinna być 30 i to jest maksymalny zasięg jaki mozna mieć gdyż większy nie działa a przynajmniej u mnie nie działał.

Aby te opcje działały należy zaznaczyć kwadracik z lewej strony. Jeśli ktoś ma Windowas 7 niech uruchomi w trybie zgodności z XP i jako administrator i będzie działać. Jak to zrobić jest w innym dziale z hackiem albo u wujka google, nie chce mi się kolejny raz tego pisać :P

Mam nadzieję że troszkę się wyjaśniło i jest to w miare jasno wyjaśnione.

Opublikowano

Mi i tak nie chodzi Może dlatego że na 777

Mój komputer:

Opublikowano

Jeśli chcecie Mieć bota po polsku Wchodzicie W Zakładkę "Optionen" I na Samym dole macie "Sprache (Language)" I wybieracie na Polski .; ]

P5LZ9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...