Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DiamondMt2 - PVPChar 90lvl

Nasher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, gram od tygodnia na DiamondMt2.

Chcę zrobić koksa 90lvl (szamragd+broń na 90 [np, śmiercionośne ostrze]) tylko zastanawiam się nad dwiema postaciami:

- Wojownik Body

- Ninja Dagger

Kogo polecacie? Będę miał eq HP+4x ABS 15%

Czekam na propozycje, uzasadnijcie je dwoma zdaniami.

Opublikowano

Ja bym grał Woj body wybonuj sobie postać na 1 klase postacie czyli np 15% na miecze 15% na 2 ręczną , np 3k hp jakiś bon dodadkowy + w 6/7 bonie 5%,10% na wojowników Bonuj eq pod 1 klasę postaci nie bonuj eq pod pż ;-)

Co do Ninji dagera jest dobra bo ma krycie się i jeśli masz wybonowane eq pod 1 klasę postaci to możesz sporo zabrać przeciwnikowi ;-)

Opublikowano

Ninja dagger pro hity eq zrob pod abs/hp/przeszywka bron ze sr i jestes kox.Gdzieś na yt był filmik na diamond ninja dagger kazdego klad

1377531174-U173186.png
Opublikowano

JA grałem tam ninja dagger i koxiłem ;p mam nawet jeszcze połowe eq ;p

Polecam dagger fajna postać jak na ten serwer ;)

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Wojownik body, jest bardzo dobrą postacią pod pvp. Jeżeli ją dobre rozwiniesz

oraz będziesz miał dobre eq to będzie kosa pvp ;)

Polecam zagrać postacią .

NIE MA

Opublikowano

Bodemu wp może ściągnąć aurę, a daggerowi nie, dagger ma skill na który działa abs magia, wiele niedoświadczonych graczy o tym nie wie, głównie robione absy to miecze, więc można pokoksić dagger też dobra postać jeszcze z wirującymi sztyletami odbijasz przeciwnika używasz i walisz od 2 do 3 razy jak się uda. A u bodego cóż szarza, wirek, trzystronne i możliwości się kończą + berek który powoduje większe otrzymywanie fizycznych obrażeń. Aura coś daje, ale bez niej krucho.

Opublikowano

Ja mam na diamond ninje archera 160lvl wcześniej to był dagger zmieniłem na archera 2 tygodnie temu zeby kosic na wojnach gildi :D ale jak gralem daggerem to gralo sie naprawde fajnie ogolnie gdyby nie ta przeszywka u bodych to dagger bylby najlepsza postacia do pvp. Tak wiec graj daggerem :P

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Polecam daggera ponieważ jak ludzie chcą wbić do eq bony na hp miecze, 2reke, sztylki to najbardziej zależy im na mieczach i 2ręce więc musi być po 15 a jak na sztylki wejdzie 10 to zostawiają. Jeżeli wybierzesz daggera to moim zdaniem najlepsza taktyka w pvp: z dystansu walisz chmurkę, dajesz krycie i uderzasz szybkim ( krycie daje również bonus przy szybkim) a gdy jesteś przy przeciwniku dzięki szybkiemu, dobijasz go zasadzką :) Liczę na like :P

kuzyk2.png
Opublikowano

również polecam Sura wp bardzo dobra postac do expa . wpijesz 150 lv kup sm zwouj resertuje skille Sura BM Kox lepiej duzo ma abs duzo walczyc .

ja mam sura bm 175 lv :D

Opublikowano

z tych postaci tylko dagger nada sie do pvp

a eq wybonuj tak jak w tym tutku

http://www.mpcforum.pl/topic/175703-tutnajlepsze-bony-do-pvp

860331433165800174608.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...