Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] LifeTaker i 2nd acc

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Wiem ,że były już wcześniej takie tematy , ale w żadnym nie było jasno i przejrzyście napisane ,czy gdybym hakował na LT i giftował sobie itemy to dostał bym bana na konto na , które dostawałem itemki?

i czy jeśli już to gdy będę robił to na 2 kompach na jednym ip?

Przepraszam za brak prefiksu!!!

Opublikowano

po 1 była masa takich tematow! po 2 nie dostaniesz bana za giftanie se itemkow. po 3 jeśli masz 2 kompy to najlepiej bo nie dostaniesz bana na 1 koncie. a każdy komp ma inne ip. a po 4 nie loguj sie real account tam gdzie używałem LT czyli logowałeś się na LT na komp1 to nie loguj na komp1 RA lub odwrotnie bo nexon mi dal bana na wszystkie konta ktore wchodziłem na moim kompie

Opublikowano

jeżeli na tych 2 kompach bd miał takie samo IP to dostaniesz bana na wszystkie konta w 99% ;) chyba że masz zmienne IP..

ehh.:)

Specjalista
Opublikowano

jeżeli na tych 2 kompach bd miał takie samo IP to dostaniesz bana na wszystkie konta w 99% ;) chyba że masz zmienne IP..

IP nie wystarczy, musisz mieć 2 PC, po ID dysku, po MAC itp, tak czy siak jak będą chcieli udupią Cię,

w sieci nie jesteś anonimowy!

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...