Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co do Samsung Galaxy Gio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to znów ja :) Byłem dziś w play'u, t-mobail i plusie po ZTE Blade'a, ale niestety w Plusie i w TM go po prostu nie ma, a w Play'u został on wycofany :< Więc musiałem wybrać coś innego :) I został mi przedstawiony Samsung Galaxy Gio, podobno bardzo fajny telefon, Ace różni się aparatem i rozmiarem wyświetlacza, ale nie w tym rzecz, chodzi mi bardziej o wasze opinie związane z tym telefonem ;) Jakieś sugestie itp :) Najlepiej prosiłbym o jakieś dobre video-recenzje lub wasze autorskie odpowiedzi ;)

r718w5.png

Opublikowano

Oglądałem video recenzje oraz czytałem opinie na temat telefonu i wydaje mi się że telefon jest z górnej półki

Jeden z lepszych smartfonów czytałem również że telefon podobno obsługuje formaty/kodeki DivX, Xvid, H.263, MPEG4, ASF, WMV

Nie zawiesza się ma bardzo stabilny system. Dobry smartfonik ;)

NIE MA

Opublikowano

DiviX'ów nie obsługuje ^^ I nie jest z górnej półki ;>

W Play'u w Mix'e jest za 39 zł miesięcznie a sam telefon 1 zł ;)

Z tego co czytam to jeśli zestawimy ze sobą Aca i Gio to Ace nie jest godny tej kasy w porównaniu do Gio :)

No sorry ale ponad 300 zł za minimalnie większy wyświetlacz i lampę do aparatu ? No chyba nie ^^

Procesor 800 MHz razem z 512 MB RAM'u to dosyć a może nawet bardzo dużo jaka na tą klasę budżetową ;>

Tylko nie wiem jak jest z modingiem :(

r718w5.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

z moddingiem trzeba uwazac (jak wgrywasz pierwszy zmodyfikowany rom albo recovery) bo mozna zaliczyc bricka a wtedy serwis (mialem podobnie z tel. kolegi, zagne sztuczki ze specjalna koncowka do odbrickowania nie dzialaly, na szczescie serwis playa na gwarancji zrobil soft).

Flashowanie nie jest tak strasznie trudne, starczy podlaczyc kabelek do kompa, wlaczyc talafon w odpowiednim trybie i uruchomic program flashujacy (odin).

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Mój kolega go ma i dużo gier czy aplikacji mu nie chodzi z Android Market !!!

Słaby aparat i słaba bateria !!! Bez czyności trzyma z 1-2 dni albo krócej ! Powiedział mi że wolał teraz kupić jak ja mam teraz Galaxy Ace :)

Dobry aparat i dobra bateria bez czynośi trzymała mi 4-6 dni . jak siedzisz na necie i wgl coś robisz to 2-3 dni ! I Wszystkie rzeczy działają z Android Market !

A i jeszcze to Gio to orginalny wersje Androida ma 2.2. a ja mam w galaxy Ace orginalny 2.3.3 :)

bez gif, decyzja administracji.

Opublikowano

Mam Gio :)

Wszystko chodzi :)

Bateria jest taka sama jak w Ace a nawet lepsza bo ty masz większy wyświetlacz i powinno więcej ciągnąć :)

A i ma Andka 2.3.4 :P

r718w5.png

Zapraszam

1-408464-350x20-171717-303030-000000-FFFFFF.png

tecza-1.gif

Pomagam z Minecraft'em na PW !

tecza-1.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam ten telefonik i jest suuuper. Wszystko działa, bateria trzyma dobrze, update Andka do 2.3.4 i w ogóle jest gites

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...