Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban za GA

szon122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy zbanują mnie jak będę grał na innym koncie ? Chcę pofarmić z kolegą mam 1 konto na którym mi zależy, jak bym zrobił noob postać to dostał bym bana na obydwa konta ?

cudo.png
Opublikowano

VIP HACK NIE WYSYŁA LOGÓW więc bana nie dostaniesz chyba ze reporta dostaniesz grajac z kolega nie masz o co sie martwic.

Edit:

Chodziło mi o to ze jak będzie z kolega grał to bana nie ma a jak np. Na qr na platka wlecisz to wiadomo to co sie dzieje...To co napisał Piecu :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Dostaniesz bana na perma, a jeśli cię przyłapie GM możesz dostać na kartę MAC lub na płytę główną.

@UP

Ale jak on to mówił chce "pofarmić" z kolegą to na pewno go ktoś nagra, później zaraportuję i ban.

Opublikowano

Witam mam pytanie czy zbanują mnie jak będę grał na innym koncie ? Chcę pofarmić z kolegą mam 1 konto na którym mi zależy, jak bym zrobił noob postać to dostał bym bana na obydwa konta ?

jeżeli chcesz grać tylko na lifetakerze na LMS to Nexon zbanuje tylko to konto na którym grasz na tym lifetakerze...bo przekraczasz próg tam iluś unbl+ możliwy do zdobycia...;)

ehh.:)

Opublikowano

W 1 roomie 1v1 z kolegą na hasło więc kto by mnie nagrał ?

@UP Dzięki za odpowiedź ;)

cudo.png
Opublikowano

Witam ja mam pytanie z innej beczki trochę ,dostałem bana na 15 dni (za nadużycie megafonu xD ) i 15 dni to strasznie długo ...xD zmieniłbym sobie numer mac zrobił nowe konto i przez te 15 dni popykałbym na nowym koncie z jakimś hackiem tylko pytanie jak dostane bana na to nowe konto to czy będę mógł odpalić to stare po 15 dniach???

Opublikowano

Zależy,

niedawno widziałem notke od Forum Moderatora że jeśli dostaje sie bana za: Haking, Scamming, Acc. Selling/Acc Buying/Acc Tracing

to sprawdzają także IP czy nie masz innych kont.

Opublikowano

a czy jak grało się ze 3 dni na charmsie i nikt nie dał reporta ani nic to bez lipy ?

o czy jak koleżka zrobił moda do scorpiona na iron mana to czy szybko za to może dostać bana "?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...