Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Brak serwerów

przemekrufi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W warrocka nie grałem rok (był na starym kompie) i jak teraz wchodze loguje sie elegancko aele nie mam listy serwerow.Wiem ze było mnostwo postów na ten temat ale zaden z tamtych sposobow nie działa.Internet mam ten sam (nawet ta sama karta sieciowa) a jak wlaze do gry to mam liste serwerow pusta.Rzadne reinstale nie pomogły wiec nie wiem (probowałem wszystkiego z tamtych propozycji).A jeszcze taka ciekawostka jak biore auto wczytywanie serwerow to mi sie gra wyłącza (jak by co to mam win7).Prosze pomuzcie bo po nowosciach zalezy mi na tym zeby zagrac w warrocka.

Opublikowano

Wyłącz komputer i odłącz internet. Odczekaj chwilę i włącz wszystko - sprawdź czy zadziałało.

Jeżeli nie :

Upewnij się, że Twój antywirus lub firewall nie blokuje War Rock'a, jeśli tak jest dodaj go do listy wyjątków.

Może się okazać, że twój ISP przypisuje niepoprawny adres IP - z nieobsługiwanego regionu. W tym przypadku ,, aby uzyskać adres IP oraz sprawdzić położenie geograficzne (adres IP długość i szerokość geograficzną) :

http://www.ip-adress.com/ip_tracer/

Jeśli jest pokazywany inny region niż ten w którym aktualnie przebywasz, skontaktuj się ze swoim dostawcą w celu naprawienia błędu.

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...