Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iBot + Silkroad R

Geciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem nietypowy,niekorzystalem wczesniej z ibota i nie moge poradzic sobie z instalacja jego zeby dzialal na Sro R.Jeśli ktoś móglby mi pomóc to się odwdzięcze i napisać mi co mam robić po kolei.Tylko prosilbym jezykiem zrozumialym dla amatora w botowaniu.Dziekuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Post uzytkownika sorne

1.Instalujesz isro i sro-r

2.wypakowujesz ibota do isro

3.wlaczasz PHMediaPatcher klikasz custon >>patch

4.odpalasz run hackshield

5. teraz odpal noralnie silka (isro) gdy silk sie odpali mozna go zminimalizowac jakims programem

6.zrob skrot ibota na pulpit najedz myszka na skrot wlacz wlasciwosci i w element docelowy dopisz LS:5 (np."C:\Silkroad - Kopia\iBot.exe" LS:5) przed LS:5 musi byc odstep bo inaczej nie zapisze sie

7.teraz odpalamy ibota i sro-r przez loadera

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

już chyba ze 100razy było pisane że do ibota na sro-r nie potrzeba żadnego Hackshielda. ani isro tym bardziej.

instalujesz .ocx pliki i vcredist z folderu z ibotem

potem tak jak papasmerf napisał dodajesz ten Ls;5 to sktótu.

a potem odpalasz ze skrutu włanczasz exdLoadera i zaznaczasz opcje:

NOP hackshield

Multiclient

Patch Seed

I redirect gatewaty dajesz port 16000

i już, nie muszisz używać żadnego hackshielda.

Opublikowano

Post uzytkownika sorne

1.Instalujesz isro i sro-r

2.wypakowujesz ibota do isro

3.wlaczasz PHMediaPatcher klikasz custon >>patch

4.odpalasz run hackshield

5. teraz odpal noralnie silka (isro) gdy silk sie odpali mozna go zminimalizowac jakims programem

6.zrob skrot ibota na pulpit najedz myszka na skrot wlacz wlasciwosci i w element docelowy dopisz LS:5 (np."C:\Silkroad - Kopia\iBot.exe" LS:5) przed LS:5 musi byc odstep bo inaczej nie zapisze sie

7.teraz odpalamy ibota i sro-r przez loadera

Przykro mi, ale się nie zgodzę z Twoim postem. Otóż nie trzeba patchować media.pk2, powiem więcej, zagwarantuje to wywalenie błędu. Na sror nie trzeba hs serwera.

Instrukcja:

1)Ściągasz bota, po czym wypakowujesz go w obojętnie jakim folderze. ( lepiej nie wrzucać do silka )

2)Instalujesz odpowiednie rzeczy z folderu "iBot_Necessities" tzn. :regOCXFiles_winXP, lub regOCXFiles_win7 ( w zależności od systemu) + vcredist_x64, lub vcredist_x86 ( w zależności od systemu)

3)Tworzysz skrót do ibot.exe na pulpicie.

4)Wchodzisz we właściwości owego skrótu.

5)W ścieżce docelowej na końcu po spacji dopisujesz LS:5

6)Uruchamiasz bota ze skrótu. Włączasz loadera, odpowiednio go konfigurujesz i naciskasz launch.

Opcje w loaderze:

-patch seed

-redirect gateway server ( tu trzeba określić bramkę- najczęsciej zamieniane jest z 1900 na 16000, każdy następny bot zwiększa tą liczbę o 5)

-multiclient

-NOP Hackshield

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej. pontius z tego co przegladam forum widzę, że jestes oczytany na temat ibota w sror, aczkolwiek w jednym temacie psizesz, ze nie trzeba uzywac hack shielda a w drugim, że trzeba, wiec jak to jest ? czy masz moze wglad do jakeigos poradnika ktory dziala aktualnie ? bo bez hack shielda wyskakuje mi dc po chwili badz w ogole wylacza sie silk. Prosze o szybka odpowiedz. z gory dzieki :)

Opublikowano

Zrobilem tak jak jest napisane Wlaczylem run SRO hack shield Silk sie odpalil lecz go nieschowalem bo niemam programu .. nastepnie wlaczylem ibota + loadera Ale po wejsciu do silka zachiwle sie wyłączyl HELP

Opublikowano

to ja tak samo mam wylacza sie po chwili albo dc x/ a nawet nei robilem tego hackshielda itd. po prostu zrobilem tak jak pontius pisał wyżej. ale mam ten sam bład.

Opublikowano

Agrrrr

Wszystko czego potrzebujesz do uruchomienia iBota jest w Folderze iBOT!!!.

Opublikowano

sorry, ze taj edytuje posta co chwile ale gdy wlanczam run hackshield to sie nie chce odpalic silk :s

Pisze mi na samym koncu waiting for client ... / 127.0.0.1.15778

Opublikowano

OMG 1000 poradników proszę was zdecydujcie się ja już się pogubiłem niech ktoś poda prosty sposób na odpalenie bota thx

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...