Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kicki od Elite

Ernji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. W jaki sposób moge sprawdzic kto mnie wyrzucil z pokoju? Czy Elite moze wyrzucic mnie z pokoju za to ze wpadl na moja mine ?

Opublikowano

Elite może Cię wywalić za co chce, potem może liczyć się z bannem za to ze wywalił za nic, ale jednak kicknąć może :>

Co do nicku jak Cię wyrzucił to już nie sprawdzisz kto to był

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Takie życie :) Najlepiej nagrywać grę, później raportujesz go za to, że cię kick za nic i ma bana.

Opublikowano

@up

Dokładnie jak ja grałem z elitą to nagrywałem i tak parę frajerów z elitami poszło spać

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Dodam, że EM i SEM kupują tylko dzieci które nie potrafią grać, więc nie wiem dlaczego tyle bydła siedzi w tych idiotycznych roomach.

A ci co od Majora II dostają EM na perma też nie są lepsi, robią eliminacje i SSG+=kick.

Opublikowano

Easy nie mow tak o wszystkich elite bo np ja z kumplem grywam na elite i kicki tylko dostaja noobki co maja niska range i fest dobre staty co mozna myslec ze hax tym bardziej ze jakis niemiec czy turek. Lub jak campi przez cala rozgrywke ciagle w jednym miejscu i co padnie znowu tam idzie i buguje a Tak to kazdy moze spokojnie sobie grac :) To zalezy od czlowieka czy dziecko czy jakis ogarniety koles ktory wie ze sa od niego lepsi gracze ;) Niestety tak to jest ze elity wola grac z noobkami zeby miec "wysokie kd" ktore i tak nie prezetuje ich stat i umiejetnosci w praktyce np na CW

-Ushio.png
Opublikowano

Zgadzam sie z wami w pelnej rozciaglosci lecz jak nagrywac gry. Jest tam jakas opcja? Dzis znow sie wkur**** bo byl event mialem dobre staty i zostalem wyrzucony bo zabilem elite po raz drugi.. Nie mozna im popuscic! I na ile dostaja bana bo chce wiedziec czy bede w pelni usatysfakcjonowany wrzuceniem video :)

Opublikowano

Jak nagrasz moment, kiedy wyrzuca cię bez powodu i zrobisz raporta, to dostanie perma. Elite Abuse=Perm Bann

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...