Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

rak222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż posiadam słuchawki sennheiser pxc 350 i jak dam wszystkie ustawienia na maxa to tak jak by szarpią jak troszeczke ściszę to jest ok

Czy to może być wina kompa ?

Opublikowano

Szarpiący dzwięk leci z słuchawek cał czas czy tylko jak puszczasz muzyke/film/inne? Jeśli tylko jak coś leci to wina nagrania, jeśli cały czas to sterowniki karty dzwiekowej, jesli na kazdym komputerze to wina sluchawek : )

Opublikowano

na telefonie jest ok nawet jak suwak mam na 20% a na słuchawkach max to szarpią jak dam na 85% na słuchawkach a na kompie 100% na nie szarpią ....

Opublikowano

Możesz mieć problem z kabelkiem też mam taki problem dociśnij kabelek dobrze

a jeżeli nie zadziała to Słuchawki się po prostu psują powoli

ja polecam kupić słuchawki TURTLE BITCHES

może kosztują 200-1000zł ale są to najlepsze słuchawki na rynku

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

Czyli wina komputera, miałem kiedyś podobnie z moimi siberiami, na laptopie, komorce i telewizorze bylo all ok, na starym komputerze caly czas szum i takie szarpanie ;D

Opublikowano

Polecam kupić kartę dźwiękową, bo słuchawkom za 8 stów zintegrowana nie wystarczy.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

może od nowa :

Witam otóż posiadam słuchawki Sennhesier PXC 350 :

http://www.sennheiser.com.pl/index.php5?th...product_id=1756

I mam taki problem dźwięk jest ok bas też ale jak chcę posłuchać muzyki trochę głośniej - Głośność na komputerze 100% i na słuchawkach też to mam takie nieprzyjemne ,,Pierdzenie" jak dam głośność na sluchawek na 100% a na komputerze 60 to już nie pierdzą a jak na komputerze 100% a na słuchawkach 4/5 to nic nie pierdzi na telefonie LG GT540 Jest wszystko ok na MP4 od sonego(kolegi) też było ok

Czy to wina karty dźwiękowej czy słuchawek

Karta dźwiękowa Realtek HD audio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...