Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][Tiveria] Zarobek

Kuzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam kupić na allegro około 30b na prywatnym serwerze Metin2, Tiveria. Wie ktoś może jak przez handel rozmnożyć te bryłki? Nie dosłownie, chodzi mi o sposoby zarobku na owym serwerze, z góry dziękuję, za dobrą rade oczywiście od razu leci like :)

kuzyk2.png
Opublikowano

Oczywiście WW, ulepszanie na DT, robienie misji za które są dobre nagrody. Wbij na 3 kontach 40, idź do DT i spróbuj np. stalke od +6 do +9 zrobić.

Opublikowano

Chodzi mi o zarobek tylko i wyłącznie na handlu w m1 :) mam 30lv i nie zamierzam tego na razie zmieniać.

Ale lika i tak dostaniesz :)

kuzyk2.png
Opublikowano

Handel w M1? Hmm, no nie wiem. Pochodź kilka dni po rynku, oblukaj ceny. Jak się już zapoznasz, łap okazje, tzn. kupuj taniej, sprzedawaj drożej. Czasem komuś umknie jedno 0 czy cuś. Można się nieźle nachapać. Potem gdy wychodzisz do szkoły / pracy zostawiasz shopek i kasa leci :)

Opublikowano

Raz koleś zamiast stalki+4 wystawił+9 za 300kk :P ale akurat nie mi się udało ją kupić xD Thx, proszę o zakmnięcie

kuzyk2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...