Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox 360 Kinect czy PlayStation 3 Move?

BiczuPL

X'a czy PS 3 ?  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Twoim zdanie lepszy jest :

• PlayStation 3
      36
    • Xbox 360
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie. Jestem nowy w konsolach, bo nigdy tym się nie interesowałem. Teraz mnie to zaciekawiło i nie wiem jaką wybrać. Głosujcie w ankiecie, piszcie w komentach swoje sugestie, wady i zalety konsoli. Macie też może jakieś inne, lepsze. Piszcie.!

Pzdr. BiczuPL

carv2.jpg

Opublikowano

Witam, osobiście miałem PlayStation 1 / 2 i 3 oraz miałem okazję sporo pograć na Xboxie 360 i polecam PlayStation 3 ;) Dobry Telewizorek i Gra / Zabawa Przednia Polecam ;]

Pozdrawiam Silny199

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

Xboxx - Super opcja jeśli masz Wi-fi (lub kabel którym pociągniesz od Routera aż do xboxa) Kase na kupienie Xbox live (25 zł miesięcznie)

I w kij kasy!!!! Kinect 600 zł (ja kupiłem za 400 bo poszukałem :D w rtv euro agd )

PS3 - To samo co xbox niczym się nie różni oprócz tego ze jest pare zawalistych gier tylko na tą konsole jak Forza ...

Nie musisz płacić za Granie przez internet . Poprostu łączysz się z wifi i tyle

Opublikowano

wtf co ty gadasz taka sama jest cena prawei a po zatym na xboxie po 1 miesiącu grania w multiplayer te 30zł i tak płacisz

Opublikowano

Oczywiście ze playstation 3 byłem posiadaczem obu tych konsoli i ps3 wygrywa według mnie.

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

PS3 , Darmowy net , Wielki wybór gier

Możliwość wgrania Jailbreaka dzięki któremy każdą grę pobierzemy z internetu i odpalimy na konsoli.

Opublikowano

Zgadzam się z kolegą wyżej.

PS3 jest o niebo lepsze. Ci, którzy piszą, że lepszy jest xbox wydali na niego kase, zawiedli się i teraz próbują poprawić swoją samoocenę.

Plejka wymiata. Posiadam ją już gdzieś 1,5 roku i nie znudziła się do tej pory, jak dokupisz jeszcze Move... człowieku.

Najlepsze na porę zimową, kiedy nie można wyjść z domu i np. pograć w kosza na świeżym powietrzu, włączasz the fight'a i świetnie się bawisz napierdzielając cwaniaków i spalając kalorie.

Właśnie dzięki ps3 move i grze the fight utrzymałem formę.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Xbox, tanie gry, możliwość przerobienia, wi-fi, i ogólnie jest zajebisty sam w sobie. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Wejdzie taki "mat.hias" w temat i napisze, że poleca Ci to, bo drugiego przedmiotu nigdy nie miał w ręce <facepalm>..

PS 3 to ps3, a xbox to xbox.

PS 3 jest nowsze i od SONY, więc musi być lepsze, jeżeli komuś nie przemawia pad od trójki to bezproblemowo może kupić taki sam jak w xboxie, do tego masz :

-Darmowy Multiplayer

-Blu-ray

-1080P, nie wiem czy w xboxie też jest

-Sharpshooter lub pistolet

-Move nie kosztuje tyle co kinect

No, osobiście do czynienia miałem z obydwiema konsolami ale stanę murem za PS3.

Opublikowano

Było multum takich tematów, wiadomo, że zawsze PS3 wygra. XBOX jest do dupy, po ostatniej aktualizacji rozwalili coś z filmami, więc nie da się ich oglądać, do tego nie ma napędu BDRom. Kinect też jest do dupy(pewnie za niedługo dadzą drugą wersję i będziesz musiał kupić od nowa), wolę sobie poskakać z Move, ale pograć np. w Killzone 3, niż w takie głupoty jakie są oferowane na Kinecta.

PS3 to produkt kompletny i dlatego to jego powinieneś wybrać.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ktoś wspomniał ,że Xboxa można przerobić ps3 też można i za free grać single jak i multiplayer.

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

mam ps3 i zbieram na xboxa a ps3 cały zakurzony jabym wiedział czy się opyla xboxa powiedział bym że xbox ale mogę ci odradzić ps3 chyba że staćcięna byle gry po 200zl

Opublikowano

Ps3 (mam) Drogie gry , ciężkie do przerobienia , Grywalność zajebista

xbox (nie mam lecz kumpel ma) takie ceny gier , łatwo przerobić , grywalność trochę gorsza od ps3

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

PS3 - darmowy internet i multi, duzo fajnych gier uncharted, God Of War, Killzone, Gran Turismo, gry TAK NA PRAWDĘ kosztują tyle SAMO co na Xboxsie 360, move jest dokładniejszy, ps3 nie ma problemów z chłodzeniem jak xbox 360, przerabianie faktycznie jest dość trudne, bluray, jakość obrazu full hd 1080p (ale z kablem HDMI), Szoda tylko że ps3 nie ma wi-fi, ale zwykły kabel wystarczy żeby pograć w multi

MisiekMati1993.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...