Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Darmowy bot ?:)

jasio1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do was pytanie nie moge znaleźć żadnego darmowego bota do alienów może macie jakieś fajne Bociki ???

Oprucz PBbota bo mam go DAJE LAIKI +

Opublikowano

Po pierwsze zły dział, po drugie, tak jest; smart bot poszukaj w dziale tutoriale... są jeszcze darmpwe licencje do kbota i ibota...

Opublikowano

Po pierwsze zły dział, po drugie, tak jest; smart bot poszukaj w dziale tutoriale... są jeszcze darmpwe licencje do kbota i ibota...

po perwsze ten dział

po drugi pytał o darmowe

a ty jasiu

jest tako o smart bot przerubka boxbot bioBot ale go nie aktualizują jest jeszcze UDoBot ale to złom :D

jednak nie wiem po co ich szukasz :D bo pbdo bot jest bardzo dobry :D

MPC Fighter KidMod nie może przenosić

Opublikowano

po perwsze ten dział

po drugi pytał o darmowe

a ty jasiu

jest tako o smart bot przerubka boxbot bioBot ale go nie aktualizują jest jeszcze UDoBot ale to złom :D

jednak nie wiem po co ich szukasz :D bo pbdo bot jest bardzo dobry :D

Na początku był w dziale tutoriale i jakiś KidMod przerzucił tutaj... więc się nie czepiaj... Co do smartbota to to samo co biobot tylko aktualizują, jesli mądrze urzywasz to i tak nie wykryją... A co do banowania to PBDObot-a ostatnio chyba też co po niektórych pobanowali więc chyba już nie jest taki świetny...

A co do Kbota i Ibota napisałem, że są darmowe wersje próbne na 24 godziny bez płacenia.

Opublikowano

Każdy bot jest wykrywalny, ale takie pseudoboty jak smartbot czy boxybot to mają maxymalną wykrywalność. A jak umiesz bocic niewykrywalnym botem jak pbdo to ani kapec nie wyskoczy ani warn

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...